Meraklı Bilge Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Bilgisayar topladım yapılacak testler falan var mı? Ekran kartı işlemci falan ne kadarı kullanılıyor ısınma benzeri nasıl test edebilirim?
Bilgisayar topladım yapılacak testler falan var mı? Ekran kartı işlemci falan ne kadarı kullanılıyor ısınma benzeri nasıl test edebilirim?
Necromancerr0 Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 778 Çözümler 5 Yer Lüleburgaz/Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 Meraklı Bilge dedi: Bilgisayar topladım yapılacak testler falan var mı? Ekran kartı işlemci falan ne kadarı kullanılıyor ısınma benzeri nasıl test edebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için FurMark testi yapabilirsiniz Furmark
Meraklı Bilge dedi: Bilgisayar topladım yapılacak testler falan var mı? Ekran kartı işlemci falan ne kadarı kullanılıyor ısınma benzeri nasıl test edebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için FurMark testi yapabilirsiniz Furmark
Mert.Aksu Megapat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600 Corsair Vengeance 8 GB 2400mhz Asus ROG Strix 1050ti Asus B350M-A Prime Corsair SPEC-01 Corsair VS450 PSU Cinsiyet Erkek Meslek System Support 2 Şubat 2023 #3 Ayrıca MSI Afterburner programını kurup onunla birlikte gelen RivaTuner eklentisi ile oyun oynarken neyin ne kadar kullanıldığını ne kadar ısındığını görebilirsin. Afterburner ve RivaTuner kurulum rehberi
Ayrıca MSI Afterburner programını kurup onunla birlikte gelen RivaTuner eklentisi ile oyun oynarken neyin ne kadar kullanıldığını ne kadar ısındığını görebilirsin. Afterburner ve RivaTuner kurulum rehberi
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 2 Şubat 2023 #4 Meraklı Bilge dedi: Bilgisayar topladım yapılacak testler falan var mı? Ekran kartı işlemci falan ne kadarı kullanılıyor ısınma benzeri nasıl test edebilirim? Genişletmek için tıkla... FurMark, OCCT, Memtest, crsytaldiskmark, Crystaldiskmarkinfo.
Meraklı Bilge dedi: Bilgisayar topladım yapılacak testler falan var mı? Ekran kartı işlemci falan ne kadarı kullanılıyor ısınma benzeri nasıl test edebilirim? Genişletmek için tıkla... FurMark, OCCT, Memtest, crsytaldiskmark, Crystaldiskmarkinfo.
k0ca kafa Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 785 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD R5 5600x - Palit 3060ti Dual - MSI B550M PRO-VDH - Crucial P2 1TB - Samsung Evo 860 250GB - Crucial Ballistix 16GB (2x8) - Deep Cool Gammaxx L240 v2 - Thermaltake Commender g33 Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 Değerler için HWmonitor kullanabilirsiniz.