Come on Muco Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 372 4 Mart 2021 #1 Birkaç saat önce taktırdım. Format atma gereği var mı yoksa yavaş yavaş performansı artar mı?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Mart 2021 #2 Üretim tarihi ne? Markası ne?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 4 Mart 2021 #3 Come on Muco dedi: Birkaç saat önce taktırdım. Format atma gereği var mı yoksa yavaş yavaş performansı artar mı? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş artar.
Come on Muco dedi: Birkaç saat önce taktırdım. Format atma gereği var mı yoksa yavaş yavaş performansı artar mı? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş artar.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #4 Bataryanın kapasitesi nedir? Öncekinden daha az olabilir.
Come on Muco Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 372 4 Mart 2021 #5 Orijinal aldım 2900 yine. Sony marka. Üretim tarihini bilmiyorum maalesef beklemelimiyim kalibrasyon için?
Orijinal aldım 2900 yine. Sony marka. Üretim tarihini bilmiyorum maalesef beklemelimiyim kalibrasyon için?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Mart 2021 #6 Come on Muco dedi: Orijinal aldım 2900 yine. Sony marka. Üretim tarihini bilmiyorum maalesef beklemeli miyim kalibrasyon için? Genişletmek için tıkla... Pilin linkini atın buraya. Önceki batarya neydi?
Come on Muco dedi: Orijinal aldım 2900 yine. Sony marka. Üretim tarihini bilmiyorum maalesef beklemeli miyim kalibrasyon için? Genişletmek için tıkla... Pilin linkini atın buraya. Önceki batarya neydi?
Come on Muco Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 372 4 Mart 2021 #7 Cep Telefonu Bataryası & Pili - n11 Cep Telefonu Batarya ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Telefon Batarya çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Megaton dedi: Pilin linkini atın buraya. Önceki batarya neydi? Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışlıydı ilk kez değişiyorum. Batarya durumu için kontrol edebileceğim uygulama var mı arkadaşlar? Son düzenleme: 4 Mart 2021
Cep Telefonu Bataryası & Pili - n11 Cep Telefonu Batarya ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Telefon Batarya çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Megaton dedi: Pilin linkini atın buraya. Önceki batarya neydi? Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışlıydı ilk kez değişiyorum. Batarya durumu için kontrol edebileceğim uygulama var mı arkadaşlar?