Yeni PSU alacağım birkaç Sorum var

CoffinShaker

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kentucky
Merhaba arkadaşlar yeni bir PSU almayı düşünüyorum şuan da imzam da yazılı olan PSU'yu kullanmaktayım ve artık değişme vaktinin geldiğini fark ettim ve biraz daha düşük bir PSU alacağım 750W olmasın nasılsa artık güç tüketimi de azalmaya başladı sadece kaliteli bir şey arıyorum 650W veya 700W.
Şimdi sorularıma gelirsek FSP PSU'lara bakıyorum FSP çok kaliteli diyenler var piyasada ki en büyük üreticilerden biriymiş aynı zamanda. Ürünlere bakarken gözüme şu çarptı.
www.vatanbilgisayar.com: FSP HYPER 700 SERİSİ 700W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar bu 700W güç kaynağının fiyatı
bu 500W'lık güç kaynağından www.vatanbilgisayar.com: OCZ COREXSTREAM 500W - Vatan Bilgisayar daha düşük ?!
FSP kaliteli diyor herkes ama fiyatını düşük görmek garibime gitti bu konu hakkında danışmak istedim. Onun dışında başka önerileriniz varsa da bekliyorum

Hayır Corsair'e kimse adi demiyor demelerine de izin vermem baştan aşağı her şeyim Corsair
Ama sadece bilemiyorum yani 650W güç kaynakları arasında en alınası PSU bu mudur sizce ?

@CoffinShaker eğer Cooler Master'in kötü olduğunu kasdediyorsanız yanılıyorsunuz. Cooler Master marka kasam ve PSU'mdan çok memnunum. Çok kaliteli bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…