Yeni PSU anakarta güç vermiyor

Mesmum05

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımın PSU'su bozuldu ben de değiştirdim. Değiştirmeden önce bir arkadaşla anakartı farklı bir PSU ile denedik işlemci fanı ve diğer 4 fan ve LED'leri çalışmıştı fakat şimdi benim satın aldığım PSU kasaya elektrik dahi vermiyor. Kendisine kısa devre yaptım PSU da problem yok yardımcı olabilecek var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön panel bağlantılarını kontrol et, power pinlerini 1 sn kısa devre yaparak açmayı dene. Sonuç alamazsan dengesiz voltajdan dolayı anakart zarar görmüş olabilir.

Pinlere nasıl kısa devre yapabilirim acaba ön panel bağlantıları LED + - power ve reset kablolarını çok kez çıkar tak yaptım fakat sonuç yok

Bilgisayarımın PSU'su bozuldu ben de değiştirdim. Değiştirmeden önce bir arkadaşla anakartı farklı bir PSU ile denedik işlemci fanı ve diğer 4 fan ve LED'leri çalışmıştı fakat şimdi benim satın aldığım PSU kasaya elektrik dahi vermiyor. Kendisine kısa devre yaptım PSU da problem yok yardımcı olabilecek var mı acaba?

Aynısını yaşadım garantiden yenisini aynı gün 10dk içinde verdiler

Birde dengesiz voltjdan zarar görmüş olsa arkadaşımla denediğim psu da çalışmamalı değilmiydi.
Aynısını yaşadım garantiden yenisini aynı gün 10dk içinde verdiler
Değişim için çok erken daha yeni aldım psuyu bugün 4 civarı elime ulaştı üstelik kısa devre yaptığımda çalıştı psuda problem olduğunu sanmıyorum başka bir cihazım olsa sorunu öğrenebilirim fakat cihazım yok

Birde dengesiz voltjdan zarar görmüş olsa arkadaşımla denediğim psu da çalışmamalı değilmiydi.

Değişim için çok erken daha yeni aldım psuyu bugün 4 civarı elime ulaştı üstelik kısa devre yaptığımda çalıştı psuda problem olduğunu sanmıyorum başka bir cihazım olsa sorunu öğrenebilirim fakat cihazım yok
Benimki de 3 günlük dü hocam :)

Anakart sizlere ömür galiba hocam yensini bakacağız artık yardımlarınız için teşekkürler anakart tamir fiyatları hakkında bilgisi olan var mı B450 m S2H gibi giriş seviye kartlar için diyeceğim de sorunu bilmiyoruz oda var ne kadar tutacağı tamir olup olmayacağıda belli değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı