0 05pisagor Kilopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar sistemde 2 GB DDR22 800 mhz hi level RAM vardı. Bende aynısından tekrar sipariş ettim taktım ama bilgisayar açılıyor gibi oldu açılmadı. Bu sorunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2015
Arkadaşlar sistemde 2 GB DDR22 800 mhz hi level RAM vardı. Bende aynısından tekrar sipariş ettim taktım ama bilgisayar açılıyor gibi oldu açılmadı. Bu sorunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Temmuz 2015 #2 BIOS'u güncelleyin. Güncellemeye rağmen sorun devam ederse belleği iade edin.
0 05pisagor Kilopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #3 belleklerin cas latency değerlerini bilmiyorum sorun onda olabilir mi bu arada anakart gigabyte g31m-s2c MF dedi: BIOS'u güncelleyin. Güncellemeye rağmen sorun devam ederse belleği iade edin. Genişletmek için tıkla... Nedendir bilmiyorum tekrardan güzelce slotları temizleyip taktım düzeldi. Yardımınız için teşekürler.
belleklerin cas latency değerlerini bilmiyorum sorun onda olabilir mi bu arada anakart gigabyte g31m-s2c MF dedi: BIOS'u güncelleyin. Güncellemeye rağmen sorun devam ederse belleği iade edin. Genişletmek için tıkla... Nedendir bilmiyorum tekrardan güzelce slotları temizleyip taktım düzeldi. Yardımınız için teşekürler.