Yeni RAM ile Windows Açılmıyor

0key

Kilopat
Katılım
11 Aralık 2013
Mesajlar
123
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bilgisayarımda Kingston 4gb ddr3 1333mhz'lik bir ram var. Vatan bilgisayardan gittim kingston 4gb 1333mhz'lik bir ram aldım ve kasaya taktım. Kendi bilgisayarımdaki ramı cıkararak taktım ve aldığım sonuc windows başlatılıyora kadar geliyor ardından res atıp windows onar geliyor. Onar diyorum windows dosyaları yüklüyor diyor sonra mavi ekran hatası alıyorum. Memtest programıyla test etmeye çalıştım test2 %55 de donuyor program. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle düşündüm Vatan'a gittim ramda sorun yok dediler, geri aldılar ram'i. Alışveriş kuponu verdiler, bende gittim o kuponla aynı ramı aldım tekrar aynı hatayı yaptı :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Everest programından baktım ddr3 1600mhz'e kadar destekliyor, ama sonuç vahim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım everest programından baktığımda unkown H55/H57 yazıyor. Kasanın içini açıp baktığımda ise H55+L yazıyor. İşlemcim intel i3 530 yeni aldığım ramin üstünde bunlar yazıyo 9905474-057.A00LF bilgisayarımda takılı olan eski yani 99P5471-004.A01LF
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı