Yeni RAM takıldıkran sonra mavi erkan hatası

Ferhat23

Hectopat
Daha fazla  
Benim PC, APU bir sistem. İçinde 1 tane 8 GB RAM var. Daha sonra bugün yeni 8 GB bir RAM aldım, aynı özelliklere sahip. RAM'i taktım, çok güzel bir şekilde RAM'i okudu. Daha sonra Valorant'a girmek istedim, girdiğimde Valorant'ta halen 60-70 FPS alıyordum. Hiçbir oyunda performans artmadı ve mavi ekran aldım. Nedenini bilen yardım edebilir mi? Dump dosyası linki burada:

Ve ayrıca bilgisayarım kısmına girince amblemi gözükmüyor.
Bu da performans değerleri.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı40.PNG
    Ekran Alıntısı40.PNG
    45 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Alıntısı55.PNG
    Ekran Alıntısı55.PNG
    34,4 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Alıntısı56.PNG
    Ekran Alıntısı56.PNG
    27,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Aga DDR3 almışsın tabii kasar. DDR3 yeni sistemlere takılmıyor takılınca tamam çalışır ama zayıf çalışır ve sürekli mavi ekran alırsın normal bu DDR3 RAM'e göre.

Artı -3 Eksi
Anakarta en fazla 2133 MHz RAM takılabiliyor. RAM'larin modelini ve MHz'lerini atar mısın?

Benim PC, APU bir sistem. İçinde 1 tane 8 GB RAM var. Daha sonra bugün yeni 8 GB bir RAM aldım, aynı özelliklere sahip. RAM'i taktım, çok güzel bir şekilde RAM'i okudu. Daha sonra Valorant'a girmek istedim, girdiğimde Valorant'ta halen 60-70 FPS alıyordum. Hiçbir oyunda performans artmadı ve mavi ekran aldım. Nedenini bilen yardım edebilir mi? Dump dosyası linki burada:

Ve ayrıca bilgisayarım kısmına girince amblemi gözükmüyor.
Bu da performans değerleri.

Ve ayrıca bilgisayarım kısmına girince amblemi gözükmüyor. Sorun HDD veya SSD'de olabilir.

Anakarta en fazla 2133 MHz RAM takılabiliyor. RAM'larin modelini ve MHz'lerini atar mısın?

Ve ayrıca bilgisayarım kısmına girince amblemi gözükmüyor. Sorun HDD veya SSD'de olabilir.

Corsair Vengeance cmz8gx3m1A1600C9 8 GB DDR3​

Biri bu.
Diğeri ise.
Corsair cmx8gx3m1A1600CC11 8 GB DDR3 1660 MHz.

Corsair Vengeance cmz8gx3m1A1600C9 8 GB DDR3​

Biri bu.
Diğeri ise.
Corsair cmx8gx3m1A1600CC11 8 GB DDR3 1660 MHz.
Yeni taktığını okumamış sanırım. Çünkü 6,9 GB gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı