Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #1 Merhaba, yeni RAM aldım ve taktım ancak bilgisayari açma tuşuna bastığımda anakartın ışığı kırmızı yanıyor ve bip bip diye birkaç defa ötüyor, yeni aldığım RAM'i taktığımda oluyor sadece. Yardımcı olursaniz sevinirim.
Merhaba, yeni RAM aldım ve taktım ancak bilgisayari açma tuşuna bastığımda anakartın ışığı kırmızı yanıyor ve bip bip diye birkaç defa ötüyor, yeni aldığım RAM'i taktığımda oluyor sadece. Yardımcı olursaniz sevinirim.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #11 Ryoes dedi: Başka slotta denedim olmadi Trendyol'dan aldım. Genişletmek için tıkla... DDR'ın uyuştupundan emin misiniz? Sanki sizin alet eski gibi, DDR3 olabilir ve siz DDR4 takıyor olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ryoes dedi: Başka slotta denedim olmadi Trendyol'dan aldım. Genişletmek için tıkla... DDR'ın uyuştupundan emin misiniz? Sanki sizin alet eski gibi, DDR3 olabilir ve siz DDR4 takıyor olabilirsiniz.
KS KS Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #12 arandur dedi: DDR'ın uyuştupundan emin misiniz? Sanki sizin alet eski gibi, DDR3 olabilir ve siz DDR4 takıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır aldığım RAM DDR3 1333 MHz işlemcim ve anakartımla da uyumlu. Diğer 2 RAM de aynı şekilde. Artı 0 Eksi
arandur dedi: DDR'ın uyuştupundan emin misiniz? Sanki sizin alet eski gibi, DDR3 olabilir ve siz DDR4 takıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır aldığım RAM DDR3 1333 MHz işlemcim ve anakartımla da uyumlu. Diğer 2 RAM de aynı şekilde.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #13 Ryoes dedi: Hayır aldığım RAM DDR3 1333 MHz işlemcim ve anakartımla da uyumlu. Diğer 2 RAM de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... O zaman, RAM bozuk. Sağlam olsa 3 ram tavsiye etmem. 2 ilerden kurtulun, 4x2 yapın. Artı 0 Eksi
Ryoes dedi: Hayır aldığım RAM DDR3 1333 MHz işlemcim ve anakartımla da uyumlu. Diğer 2 RAM de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... O zaman, RAM bozuk. Sağlam olsa 3 ram tavsiye etmem. 2 ilerden kurtulun, 4x2 yapın.
KS KS Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #14 arandur dedi: O zaman, RAM bozuk. Sağlam olsa 3 RAM tavsiye etmem. 2 ilerden kurtulun, 4x2 yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM nasıl bozuk oluyor ya yeni aldım. Artı 0 Eksi
arandur dedi: O zaman, RAM bozuk. Sağlam olsa 3 RAM tavsiye etmem. 2 ilerden kurtulun, 4x2 yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM nasıl bozuk oluyor ya yeni aldım.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #15 Ryoes dedi: Hocam RAM nasıl bozuk oluyor ya yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Yani dostum, bildiğim herşeyi sordum, çalışmıyor işte. Ne diyebilirim ki. Artı 0 Eksi
Ryoes dedi: Hocam RAM nasıl bozuk oluyor ya yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Yani dostum, bildiğim herşeyi sordum, çalışmıyor işte. Ne diyebilirim ki.
KS KS Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #16 arandur dedi: Yani dostum, bildiğim her şeyi sordum, çalışmıyor işte. Ne diyebilirim ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ben SSD de aldım SSD takınca da açılmıyor. Artı 0 Eksi
arandur dedi: Yani dostum, bildiğim her şeyi sordum, çalışmıyor işte. Ne diyebilirim ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ben SSD de aldım SSD takınca da açılmıyor.
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.114 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #17 Eski haline getirince çalışıyorsa bence dokunmayın daha. Frekans değerlerini yollar mısın elimde vardır belki. Artı 0 Eksi
Eski haline getirince çalışıyorsa bence dokunmayın daha. Frekans değerlerini yollar mısın elimde vardır belki.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #18 Ryoes dedi: Hocam ben SSD de aldım SSD takınca da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, kasa mı bitmiş acaba? Yeni bilgisayar al rahatla. Artı 0 Eksi
Ryoes dedi: Hocam ben SSD de aldım SSD takınca da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, kasa mı bitmiş acaba? Yeni bilgisayar al rahatla.
KS KS Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #19 jetboy_hrn1990 dedi: Eski haline getirince çalışıyorsa bence dokunmayın daha. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD ve RAM aldım ikisini de takınca açılmadı ben iade mi edeyim napayım yani. Artı 0 Eksi
jetboy_hrn1990 dedi: Eski haline getirince çalışıyorsa bence dokunmayın daha. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD ve RAM aldım ikisini de takınca açılmadı ben iade mi edeyim napayım yani.
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.114 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #20 Anakartınız desteklemiyor olabilir. Frekansı neydi yeni aldığınız ve eski RAM'lerin. Ve Anakart model kodu neydi. Araştıralım mı ? Artı 0 Eksi
Anakartınız desteklemiyor olabilir. Frekansı neydi yeni aldığınız ve eski RAM'lerin. Ve Anakart model kodu neydi. Araştıralım mı ?