REİStr Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 114 13 Aralık 2021 #31 zeki1981 dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamam youtube atayım o zaman @zeki1981 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et REİStr dedi: Tamam youtube atayım o zaman @zeki1981 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @zeki1981 anlayabildin mi Son düzenleme: 13 Aralık 2021
zeki1981 dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamam youtube atayım o zaman @zeki1981 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et REİStr dedi: Tamam youtube atayım o zaman @zeki1981 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @zeki1981 anlayabildin mi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 13 Aralık 2021 #32 REİStr dedi: Tamam YouTube atayım o zaman. @zeki1981 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @zeki1981 anlayabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam videodan dıtlama sesi alamadım?
REİStr dedi: Tamam YouTube atayım o zaman. @zeki1981 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @zeki1981 anlayabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam videodan dıtlama sesi alamadım?
REİStr Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 114 14 Aralık 2021 #33 zeki1981 dedi: Hocam videodan dıtlama sesi alamadım? Genişletmek için tıkla... En sonlara doğru var bu bi kaç kez ışık yanıp sönüyor ondan sonra iyi dinleyin
zeki1981 dedi: Hocam videodan dıtlama sesi alamadım? Genişletmek için tıkla... En sonlara doğru var bu bi kaç kez ışık yanıp sönüyor ondan sonra iyi dinleyin