Yeni şehre taşınmak zorlar mı?

TheRev

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce GTX 1660 TI
Intel Core i7 8600k
16 GB Ram
Gigabyte Z390 UD
Lise 2'ye gidiyorum. Lise 3'e geçmeden önceki yaz civarı Adana'dan Çanakkale'ye taşınacağım. Çok zor olacağını düşünüyorum tüm arkadaş ortamımı akrabalarımı okulumu bırakıp yeni bir hayata başlamanın, benzer durumu yaşayan biri bana neler yapabileceğimi anlatabilir mi?

hocam normalde sosyal hayatınız nasıl?

Ben 4 şehir değiştirdim her yaşadığım şehirde 3-4 yıl kaldım ve her zaman arkadaşlarım oldu emin olun seninde gittiğiniz yerde de arkadaşlar edinip yeni sosyal hayatınız olacak.

Sosyal hayatım baya iyi okulda falan çevresi olan biriyim
Hocam sosyal biriyseniz hiçbir ortamda sıkıntı çekmezsiniz hemen yeni arkadaşlar edinip şimdiki arkadaşlarınızdan daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz

Ben 4 şehir değiştirdim her yaşadığım şehirde 3-4 yıl kaldım ve her zaman arkadaşlarım oldu emin olun seninde gittiğiniz yerde de arkadaşlar edinip yeni sosyal hayatınız olacak.
Hocam şehre daha hızlı adapte olabilmem için öneriniz var mı peki?

Hocam şehre daha hızlı adapte olabilmem için öneriniz var mı peki?

Yani hocam gideceğiniz şehri sevebileceğinizi düşünmeniz gerek. Olumsuz bir düşünce içinde olursanız zaten hiç sevmezsin. Bir de okulda da arkadaş edinirsen zaten o şehri sevmeye başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…