dede23 Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 24 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2020 #1 Merhaba, bazen yeni bir bağlantıya gidince (about: Blank#blocked) hatası alıyorum bu bir virüs olabilir diye korktum. Bu bir virüs ise çözüm yolları nedir (bilgiseyardan anlamam )?
Merhaba, bazen yeni bir bağlantıya gidince (about: Blank#blocked) hatası alıyorum bu bir virüs olabilir diye korktum. Bu bir virüs ise çözüm yolları nedir (bilgiseyardan anlamam )?
Çözüm AXCHNEER 17 Eylül 2020 Bu bilgisayardaki bir yazılımın bilgisayarı virüslü sitelere karşı korumak için sayfayı bloklar diye biliyorum.
Bu bilgisayardaki bir yazılımın bilgisayarı virüslü sitelere karşı korumak için sayfayı bloklar diye biliyorum.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Eylül 2020 #2 Bu bilgisayardaki bir yazılımın bilgisayarı virüslü sitelere karşı korumak için sayfayı bloklar diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu bilgisayardaki bir yazılımın bilgisayarı virüslü sitelere karşı korumak için sayfayı bloklar diye biliyorum.
KS KS dede23 Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 24 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2020 #3 Çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
E Elvann Yoctopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2022 #4 Merhabalar ben bugün para gonderdim 56 usd fakat sisteme girerken yanlış yazmışım 46 usd olarak yazmışım para hesabıma geçmedi ne yapmam lazım Artı 0 Eksi
Merhabalar ben bugün para gonderdim 56 usd fakat sisteme girerken yanlış yazmışım 46 usd olarak yazmışım para hesabıma geçmedi ne yapmam lazım
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Şubat 2022 #5 Elvann dedi: Merhabalar ben bugün para gönderdim 56 USD fakat sisteme girerken yanlış yazmışım 46 USD olarak yazmışım para hesabıma geçmedi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sorununuzu daha açık bir şekilde konu açarak yazabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Elvann dedi: Merhabalar ben bugün para gönderdim 56 USD fakat sisteme girerken yanlış yazmışım 46 USD olarak yazmışım para hesabıma geçmedi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sorununuzu daha açık bir şekilde konu açarak yazabilir misiniz?