Yeni seri Dualsense nereden alınır?

ze10x

Megapat
Drift sorunu olmayan yeni seri dualsense almak istiyorum. Ucuza ve garantili şekilde nerden alabilirim? 1200 1300 bandında olması gereken cihazın 2200 civarına satılıyor olması biraz üzücü.

Eğer Dualsense Edge'den bahsediyorsanız daha çıkmadı.

Yeni seri Dualsense diye bir şey şu anlık yok. Dualsense Edge diye yeni bir kontrol cihazı çıkacak fakat o da çok pahalı olacaktır. Mesela Xbox tarafında Elite Controller 180 dolar(4000-5000TL). Dualsense V2 muhtemelen 2023-2024 gibi PS5 Pro falan çıkarsa onla birlikte gelir.

Dualsense Edge değil arkadaşlar. İlk üretimlerin (beyaz ve siyah renk) drift sorunu olduğunu duydum, sonradan çıkan mor, mavi, pembe gibi renkler yeni üretim olduğundan drift sorununu çözdüklerini duymuştum. İşte o yeni çıkanları nerden bulabilirim?

DualSense Edge değil arkadaşlar. İlk üretimlerin (beyaz ve siyah renk) drift sorunu olduğunu duydum, sonradan çıkan mor, mavi, pembe gibi renkler yeni üretim olduğundan drift sorununu çözdüklerini duymuştum. İşte o yeni çıkanları nereden bulabilirim?

Dualsense Edge değil arkadaşlar. İlk üretimlerin (beyaz ve siyah renk) drift sorunu olduğunu duydum, sonradan çıkan mor, mavi, pembe gibi renkler yeni üretim olduğundan drift sorununu çözdüklerini duymuştum. İşte o yeni çıkanları nerden bulabilirim?
Hocam siyah renkte mor, mavi gibi sonradan çıktı. Drift problemi ise analog yapısı değişmediği sürece yaşanabilecek bir şey. Analoglar içine toz girdiği için bile drift yapabilen şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı