Yeni Setup için masa önerisi

S0LurD3X

Decapat
Daha fazla  
Dostlar, selamlar!

Sistemimi ve odamı güncelleyip daha yumuşak ve güzel bir şeyler almak istedim. Örneğin, yeni bir masa, monitör vb. ancak internette araştırma yaptığımda tonlarca farklı içerik çıktı, bu yüzden neredeyse boğuldum. Şu an planladığım veya sizden hakkında bilgi almak istediğim şeyler şunlar:

En büyük sorunum olan masa ile ilgili araştırmalarım sonucunda şunu buldum. Sizce nasıl? Eğer öneriniz varsa, teşekkür ederim.
Masa

Masalar çok pahalı ben neredeyse aynı fiyata bir mobilyacıya L masa yaptırdım bence sende bir mobilyacı ile görüş istediğin masayı yaptır daha ucuza gelebilir.

Masalar çok pahalı ben neredeyse aynı fiyata bir mobilyacıya L masa yaptırdım bence sende bir mobilyacı ile görüş istediğin masayı yaptır daha ucuza gelebilir.
Yaşadım yerde ufak esnaf yok denecek kadar az çok büyük ve kurumsal laşmış yerler daha fazla 1 2 yerden fiyat istedim onlarda aşırı uçuk fiyatlar verdi gene bakacağım

Bize daha fazla bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Masa iyi bence. Ancak arkasında durduğu duvar, aksesuar renkleri gibi etkenlere dikkat edersen daha iyi sonuç alırsın.

Kendim üzerinde örnek vereyim. Benim odamın duvarları bej renginde. Bunu baz alarak kendime beyaz 160 cm uzunluğunda beyaz bir masa aldım. Odanın duvarın enine uzunluğunun 2/3 kadar ve ortaya yerleştirdim. Gri 3 tane raf tercih ettim. Çünkü bej ve beyaza uyumlu. Sistemim ise siyah. Beyaz temel nötr ton ve ferahlık, Bej sıcak ve yumuşaklık, Gri dengeleyici, Siyah vurgu ve kontrastlık için.

Şuan resmini çekemem. Üniversitedeyim. Ancak aklında biraz oluşmuştur. Hatta kendi masamın linkini bırakıyorum. Bu tür etkenlere dikkat edersen planlamanı iyi yaparsan güzel sonuçlar alırsın.

Son düzenleme:
Bize daha fazla bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Masa iyi bence. Ancak arkasında durduğu duvar, aksesuar renkleri gibi etkenlere dikkat edersen daha iyi sonuç alırsın.

Kendim üzerinde örnek vereyim. Benim odamın duvarları bej renginde. Bunu baz alarak kendime beyaz 160 cm uzunluğunda beyaz bir masa aldım. Odanın duvarın enine uzunluğunun 2/3 kadar ve ortaya yerleştirdim. Gri 3 tane raf tercih ettim. Çünkü bej ve beyaza uyumlu. Sistemim ise siyah. Beyaz temel nötr ton ve ferahlık, bej sıcak ve yumuşaklık, gri dengeleyici, siyah vurgu ve kontrastlık için.

Şu an resmini çekemem. Üniversitedeyim. Ancak aklında biraz oluşmuştur. Hatta kendi masamın linkini bırakıyorum. Bu tür etkenlere dikkat edersen planlamanı iyi yaparsan güzel sonuçlar alırsın.

Aslında odamın yapısı duvar kolanlarından dolayı sıkışık yatağımın yanında ters l şeklinde ufak çıkıntılı bir yer var 200 60 ölçüsü tam olarak o çıkıntı başlangicına denk geliyor o yandan aslında şanslıyım duvar bitimine tam geliyor zaten rengini duvar rengim olan bej kesekağıdı karışımı olan renge göre seçeceğim 2 monitör laptop ve kasanın rahatça sığması için böyle büyük bir seçenek yaptım internette övende var söven de o yüzden sormak istedim.

Kendim üzerinde örnek vereyim. Benim odamın duvarları bej renginde. Bunu baz alarak kendime beyaz 160 cm uzunluğunda beyaz bir masa aldım. Odanın duvarın enine uzunluğunun 2/3 kadar ve ortaya yerleştirdim. Gri 3 tane raf tercih ettim. Çünkü bej ve beyaza uyumlu. Sistemim ise siyah. Beyaz temel nötr ton ve ferahlık, Bej sıcak ve yumuşaklık, Gri dengeleyici, Siyah vurgu ve kontrastlık için.

Şu an resmini çekemem. Üniversitedeyim. Ancak aklında biraz oluşmuştur. Hatta kendi masamın linkini bırakıyorum. Bu tür etkenlere dikkat edersen planlamanı iyi yaparsan güzel sonuçlar alırsın.

Bir de masanın linki yanlış galiba göremiyorum

Bir de masanın linki yanlış galiba göremiyorum.

Benim hatam kusura bakma. Düzelttim.

Aslında odamın yapısı duvar kolanlarından dolayı sıkışık yatağımın yanında ters l şeklinde ufak çıkıntılı bir yer var 200 60 ölçüsü tam olarak o çıkıntı başlangicına denk geliyor o yandan aslında şanslıyım duvar bitimine tam geliyor zaten rengini duvar rengim olan bej kesekağıdı karışımı olan renge göre seçeceğim 2 monitör laptop ve kasanın rahatça sığması için böyle büyük bir seçenek yaptım internette övende var söven de o yüzden sormak istedim.

Güzel durur bence. Masa konusunda yabancı kullanıcıların yorumlarınıda göz gezdirmediysen bakmanda yarar var.

Güzel durur bence. Masa konusunda yabancı kullanıcıların yorumlarınıda göz gezdirmediysen bakmanda yarar var.
Zaten oralara baktım ilk çok seven var çokta söven baktığım zaman çoğu wallpaper lik sistemler bu masa ile yapılmış

Attiğin masa tipide listemde var çok sallantı yapıyor mu ve 2 monitör kasa ile rahat olur mu monitörler standda olacak.

Zaten oralara baktım ilk çok seven var çok da söven baktığım zaman çoğu wallpaperlik sistemler bu masa ile yapılmış.

Anladım hocam.

Attiğin masa tipide listemde var çok sallantı yapıyor mu ve 2 monitör kasa ile rahat olur mu monitörler standda olacak.

Yaklaşık 3 ay gibi bir süre deneyimledim. Şu ana kadar bir sallantı durumu yaşamadım. Üniversitedeyim. Evde olmadığım bu sürede iş için babam kullanıyor. Memnundu. 50 kg kadar taşıyabiliyordu sanırım. Bende iki monitör yapmayı planlıyorum.

Anladım hocam.

Yaklaşık 3 ay gibi bir süre deneyimledim. Şu ana kadar bir sallantı durumu yaşamadım. Üniversitedeyim. Evde olmadığım bu sürede iş için babam kullanıyor. Memnundu.

Çok teşekkürler listeme ekledim bilen başka dostlar varsa onlarda söyleyecektir zaten bir de montaj kolaymı.

Çok teşekkürler listeme ekledim bilen başka dostlar varsa onlarda söyleyecektir zaten bir de montaj kolaymı.

Kolay. Ayrıca kullanım kılavuzu var. Ekstra alettede gerek yok. Sadece biraz ağır. Çevirirken babam yardım etti. O kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı