Yeni sevgili yaptım ne yapmalıyım?

MrZeusBeys

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
7. sınıfım 6 yıldır sevdiğim kızla sevgili oldum. Yarın ya tel ya Instagram alacağım konuşacağız. Ne yapmalıyım? Kızla sevgilinin en yakın erkek arkadaşı gibiydik.

Ne alakası var, bende neredeyse 20'yim. Benim de hiç ilişkim olmadı ve çok memnunum.

Başka işimiz - gücümüz mü yok?

Bende şaşırdım benden hoşlanmasına ilk defa olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum.

Bence bu kategoride konu açmak için yaş sınırı konmalı. En az 19 olmalı.

ya ne yapayım kızı mı kırsaydım kız benim en yakın arkadaşımdı ben reddetseydim benimle daha konuşmazdı.

@189454 yani şunu diyebilirim kız olsan bu kafa baya mantıklı ama erkek olunca işler zannettiğin gibi yürümüyor. Şimdi evet sevgili olmadan da kesinlikle mutlu olunabilir ama 10 üzerinden 6-7 mutluysan mesela 8-9 olur sonuçta bu tarz şeyler sana çok tatlı hormonlar salgılatiyor. Bunun dışında illaki üniversiteyi bitirip kendi evine geçtiğinde ihtiyaç duyacaksin. Çünkü sıkıcı yani tek başına veya bir aganla aynı evde kalmak ve zor. Bu işlerde hiç tecrüben olmazsa kendini tatlı çocuklara yamamaya çalışan geçmişte garip gurip kötü çocuklarla takılan birini bulursun veya bulamazsın ikisi de baya sıkıntılı. Yani kısa vadede mutluyum desen bile uzun vadede kendini kandırıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…