Yeni sevgili yaptım, ne yapmalıyım?

uNyttt

Decapat
Daha fazla  
Daha dün sevgili olduk fakat belli bir zamandır konuşuyorduk (yaklaşık 2 ay kadar) daha sonrasında neden olmasın diyerek olduk. Fakat olay çok ani geliştiği için ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdi sabah günaydın yazmalı mıyım ya da aşkım, canım vb. kelimeler kullanmalıyım? Bu 2 aylık konuşmada birbirimize hiç böyle kelimeler kullanmadık, daha çok flört gibi değil de arkadaşça diyebiliriz o süreç için. İlk ilişkim olduğu için hiçbir şeyi bilmiyorum mesela bu sabah günaydın yazmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyebilirsin bence fakat ben olsam birkaç gün aşkımlı balımlı konuşmazdım. Şu an nasıl?

Diyebilirsin bence fakat ben olsam birkaç gün aşkımlı balımlı konuşmazdım. Şu an nasıl?

İlk hafta olduğu için daha tam olarak aşkım falan demiyorum ama ufak iltifatlar var. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sonrası bende.

Ben olsam yüz yüzeyken değil de yazışırken aşkımlı falan konuşurdum.

İlk günlerden demen belki biraz garip olabılır ama neden olmasın soguk soguk gunaydın yazmandan iyidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…