Yeni sınav sisteminden memnun musunuz?

purukho

Centipat
Daha fazla  
Evet, sınavlar başladı ve benim sınavlarım aşırı berbat geçiyor. Ne doğru-yanlış, ne boşluk doldurma var. Hababam sınıfı sözlü gibi sınav oluyoruz resmen. Hayatımda almadığım notları bu sene alıyorum. Babama söz vermiştim çok çalışacağıma ama, bu sınav sistemiyle olmuyor. Ya takdir ile teşekkür belgesinin ortalaması falan düşecek ya da yazılılar kaldırılmalı. Babama ne diyeceğimi bile bilmiyorum. Aileme yük oluyor gibiyim. Biz ne yapacağız? Öğrenciler olarak. Gitmesini bekleyene kadar böyle hayatımızı mı kararacak?

Bence aşırı saçma. Hadi matematik ve Türkçeye lafım yok. Ama teknolojiden açık uçlu sınav nedir?

Hayır tabiikide.

Eskiden bizim okulda Sağlık sınavı 10 veya 20 soru test sorulup geçirirdi. Bir önemi yoktu dersin. Haftada 1 saat idi. Ama şimdi öyle sorular var ki... Sağlıktan bile kalan olur.
Bence aşırı saçma. Hadi matematik ve Türkçeye lafım yok. Ama teknolojiden açık uçlu sınav nedir?

Vallahi ben bu aralar okulu bırakmayı düşünüyorum mental sağlığım ve moralim o kadar bozulmuş durumda.

Bende memnun değilim, hem de hiç. Dün kimya ve coğrafya sınavında kendimi kitap gibi hissettim. Bu sınavlar insana hiçbir şey katmayan sınavlar. Tamamen ezbere dayalı sınav sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…