Yeni sınav sisteminden memnun musunuz?

12. sınıfım şimdiye kadar hepsi 100 büyük ihtimal. Bir tek matematik kötü o da 60 falan çıkar herhalde.

Benim de şu anlık öyle hocam. Sadece yazılım demeyelim de insanlığa yeni bilgiler ve tecrübeler katacak şeyler üzerinde ilerlemeyi düşünüyorum.

Genel olarak insanlığın yararı için çalışmak gerçekten desteklediğim bir görüş. Saygı duydum size.

Bizim meb yaptığı şeyleri genel olarak uygulamasa harika olacak.

Kurt, koyun meselesi gibi, kurtlar koyunları yer fakat koyunların yapabildiği tek şey kurtlara karşı olan hayvanları desteklemek. Bizim de onlardan bir farkımız yok şu an ve konuşmayı saçma buluyorum.
Çalışacaz başka yol yok.Ama çalışmakta boşa kürek çekmek değildir elbette insana yararları vardır.

İyi yanları da var kötü yanları da, ama artık şunu net bir şekilde söyleyebiliriz ki; hiç çalışmadan, konu hakkında hiç bir bilgi olmadan sınava girme ve not alabilme durumu yok artık.

Çoğu öğrenci isyan ediyor. Öğretmenlerde dahil.

İsyan etmekte de gayet haklılar hocam. Sanki şu ana kadar çok güzel eğitim sistemi vardı da biz çalışmadık sanki derslere. Bizi dibe çekmekten başka bir işe yaramıyor bu yenilikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…