Yeni sınıf arkadaşlarım çok ergence davranıyor

Makaleler
4
Bu sene liseye geçtim, yeni arkadaşlar, yeni hocalar... Bir WhatsApp sohbet grubu kuruldu ve sınıf arkadaşlarım çok ergence davranıyorlar, "cringe" davranıyorlar. Ne ara kaynaştılar onu da anlamadım, 30 kişi daha önceden tanışıyorlar sanırım. Ne yapmalıyım? Hani o kadar şey ki "Ul*n ben bunlarla nasıl aynı okulda olabilirim?" diyorum. Lisede sizin sınıfınız da aynı mıydı?

Biraz vakit geçince herkes bir birinin dedikodusunu yapmaya başlar. Bende aynısı olmuştu.

Hocam illa ki onların arasından kafa dengi bir arkadaş bulursun emin ol.

Aynı durumu liseye geçince ben de yaşadım. Kendinize kafa dengi 1-2 arkadaş bulup bütün liseyi onlarla beraber geçirirsiniz büyük ihtimal, sınıfın geneline bakmayın.

Yaptığı hareketleri söyleyin, belki yardım edebilirim.

Ben de aynı durumdayım. Bugün sınıfta RTX 2060 ve i5-9300H laptopu ile hava atan birisine neden RTX 2060 laptop aldın 11K'ya dedim, o da 6 yıl değiştirmeyeceğim için dedi, masaüstü her şekilde daha mantıklı, yükseltmeye de açık dedim, o da Üniversite'ye gidince belli olacak o dedi, ondan sonra Mini ITX sistem diye bir buluş var, tabii sizin gibi 0 donanım bilgisi olan kişiler bilmiyor dedim, dinlemeyip kendi aralarında benle dalga geçtiler. Okulun efendi diye geçen ve öğretmenler tarafından sevilen bir öğrenci olduğum için şiddet uygulamamak için kendimi zorladım, başarılı da oldum, şiddet uygulamadım. Muhattap olmamanı öneririm, seni hep sinir edecekler. Yakın bir arkadaşın varsa tüm teneffüs onla takıl, seni sinir etmeye çalışırlar ve zorla yanına gelirlerse 2-3 dakika gül geç ardından hemen yanlarından uzaklaş. Yapabilecek başka bir şey yok, 4 seneni bunlarla geçireceksin maalesef.

Böyle saçma bir olaya "aynen kanka." de, gül geç. Şiddet ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…