Yeni sınıf arkadaşlarım çok ergence davranıyor

Benim sınıfımdaki ergenler öyle değil, susup bön bön baksan da gözünün dibine girip "Ağla" falan diyor, sinirlenmemek elde değil.

Banada diyorlar. Ama umrumda değil. Tamam diyorum gidiyorum, susuyorlar. Bir daha sataşmıyorlar.

Aynı durumu yaşadım, sınıfımdan 2 kişiyle yakın arkadaşlık kurmuştum sadece. Öyle kafa dengi bir arkadaş bulursanız işiniz kolay. O ergence davranıyor dediğiniz kişilerden ne uzakta ne yakında durun. Yaptıklarını eleştirip yüzlerine vurursanız düşman edinirsiniz ve böyle kişiler genellikle "Keko" olarak tanımlayabileceğimiz kişiler oluyor ve sınıf içerisinde gruplaşıyorlar. Birine bulaşırsanız hepsine bulaşmış sayılırsınız.

Senin orada dediğin şey dövmek değil ki. Sana laf atmaları başka seni dövmeleri başka. Kavga ederdim orada. Ama fiziksel bir şey, yoksa ok diyorum susuyor.

Senin orda dediğin şey dövmek değilki. Sana laf atmaları başka seni dövmeleri başka. Kavga ederdim orada. Ama fiziksel bişey yoksa ok diyorum susuyor.

Yani, tabiikide sadece "laf dalaşına" girsem umrumda olmazdı. Artık çok dayak yediğim için veya sadece bi yumruk attıkları için artık bende susmuyorum öyle olaylara. 6. sınıftayken 8. sınıf kız ile laf dalaşına giriyordum tokat atıyordu bana, servistekiler dalga geçiyordu keşke o zaman bu bilincimle olsaydımda diyorum işte.

Ama dediğim gibi yani senin gibi laf dalaşı olsa ben niye dövüşeyim "hayırdır, ezik mi dedin bana?" diyecek bir keko tipim yok yani. Senin dediğin o olayada katılıyorum ayrıca.

Lisede bende artık böyleyim 8. sınıftan beri kim bana böyle artist artist bakarsa bende artık böyle "Hayırdır lan?" diyen tiplere girişeceğim yani. Adam bi yumruk atsın bende onu döveceğim fena bir şekilde artık, cidden böyle insanları akıllandırmak lazım. Ailelerinide dövüyorlardır bu tipler evde. Birde çukur izlemiş gibi böyle "Ne lağğğğğnn???" diye konuşuyorlar ya, tamda ağızının ortasına geçiresim geliyor.

Maalesef bizim sınıfta da var. Ergen ergen hareketler, sürekli sevgili konuları bıktım cidden. Ben sahte arkadaşlık yapıyorum. Kimse benim kafa dengim değil deyip de tek dolaşamam. Sınıfımızda böyle birisi var ve gerçekten kötü gözüküyor. Gülüp geçin, sahte arkadaşlık yapın. Daha 3 seneniz var. Yarın bir gün sınıfta hiç kaynaşamaz olursunuz, adınız çıkar. Bir iki kişi oyun oynuyor. En azından onlarla takılıyorum bende. Seviyorum mu hayır ama napayım...

Tüm sınıfımı böyle sanıyordum sonra sol en arkadaki sessiz çocukla konuştum ve 2.5 senedir yakın arkadaşız sürekli beraber oyun oynuyoruz. Sana tavsiyem tavrını koru.

Tavrını koy ve her zaman göz önünde ol. İnsanlar senin yerinde olmak istesin Zor değil yeri geldiğinde doğru tepkiler ver ve atılgan ol, o zaman onlar sana uyar.

Arkadaşımın sınıfında Allah'a sovenler bile varmış, sen yine iyisin gibi.

Hocam bizimkiler tahtada ümidi FIFA 15 Online ligi 17.bölüm 7.dk 13.saniyede ümidinin "atat" demesine katıla katıla gülüyorlar(31'e gülmelerini saymıyorum bile) gel de delirmeden durmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…