E Eraygg Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 60 23 Ağustos 2020 #1 Yazdığım gibi yeni PC aldım hangi Driver'lerı yüklemem gerek ve nereden yüklemem gerek sistem özeliklerim RTX 2060 16 GB RAM MSI B450A Pro Max AMD Ryzen 5 3600 500 GB SSD şimdiden teşekkürler.
Yazdığım gibi yeni PC aldım hangi Driver'lerı yüklemem gerek ve nereden yüklemem gerek sistem özeliklerim RTX 2060 16 GB RAM MSI B450A Pro Max AMD Ryzen 5 3600 500 GB SSD şimdiden teşekkürler.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Ağustos 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Eraygg Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 60 23 Ağustos 2020 #3 Bu video. AntenOS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onu izledim ama orada sanırım işlemci ile ilgili bir şey demiyor chipset kurmak gerekiyor mu gerekiyorsa nereden kurluyor.
Bu video. AntenOS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onu izledim ama orada sanırım işlemci ile ilgili bir şey demiyor chipset kurmak gerekiyor mu gerekiyorsa nereden kurluyor.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.715 Makaleler 4 Çözümler 9 23 Ağustos 2020 #4 Ekran kartı driverlarını kurmalısın.
E Eraygg Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 60 23 Ağustos 2020 #5 kerobey dedi: Ekran kartı driverlarını kurmalısın. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.