Yeni sistem alınca korku ve heyecan

Troll Face

Hectopat
Arkadaşlar, dün PC siparişi verdim. Bugün kargoya verilmiş, yarın gelecek diyor. Ancak sistemi almaya geçen cuma karar vermiştik. Maddi sebeplerden ötürü dün akşam sipariş verdik. Ancak bir sorun var. Cuma gecesinden beri heyecan ile uyurken sipariş verdikten sonra içimi korku kaplamaya başladı. Mesela ya sistem bozuk gelirse, ya oyun testlerindeki FPS'i vermezse gibi endişeler var. Sizce bu durum nasıl geçer? Çok tedirginim.

Bu bilgisayar gelene kadar geçmeyen bir şey maalesef.

İyi ki erken kargoya verildi. Teknobiyotik'ten aldım sistemi. Kontrol ve gerekli testler yapılıyor dedi müşteri hizmetleri. Aras Kargo ve Yurtiçi Kargo seçeneği vardı yurtiçini seçtim aras bu konuda pek iyi değil.

Bu bende de oluyor genellikle herhalde bizim gibi maddi durumları pek iyi olmayanlarda oluyor. Ya da benim obsesif kompulsif bozuklukluluğumdan.

Aylık gelirimiz 15 bin TL'nin üstünde ancak Türkiye'de ne kadar paran olsa da boş. Parayı nakit havale olarak yolladığımız için sadece biraz bekledik.

Arkadaşlar, dün PC siparişi verdim. Bugün kargoya verilmiş, yarın gelecek diyor. Ancak sistemi almaya geçen cuma karar vermiştik. Maddi sebeplerden ötürü dün akşam sipariş verdik. Ancak bir sorun var. Cuma gecesinden beri heyecan ile uyurken sipariş verdikten sonra içimi korku kaplamaya başladı. Mesela ya sistem bozuk gelirse, ya oyun testlerindeki FPS'i vermezse gibi endişeler var. Sizce bu durum nasıl geçer? Çok tedirginim.

Bir sopayla kafana sanki duvardaki böceğe vururmuş gibi vur uyandığında PC karşında ne korku ne heyecan öte yandan arkadaşlarınızla falan dışarıya çıkın unutursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı