abox Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 196 Yer İzmir 30 Eylül 2023 #1 Bugün elime bilgisayarım ekran kartı monte edilmemiş şekilde geldi. Ekran kartını taktıktan sonra ne yapmalıyım?(Windows yükleme, BIOS vs.) Sistem:IMOLA-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR SSD Samsung 980 1 TB olarak yükselttim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2023
Bugün elime bilgisayarım ekran kartı monte edilmemiş şekilde geldi. Ekran kartını taktıktan sonra ne yapmalıyım?(Windows yükleme, BIOS vs.) Sistem:IMOLA-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR SSD Samsung 980 1 TB olarak yükselttim.
Çözüm _RastgeleAdam 30 Eylül 2023 Güncel değilse BIOS güncelle, güncel değilse ekran kartı driver güncelle, stress testi yap, sistemini tanımaya çalış, Windows Update kısmından güncelleme var mı onu kotrol et eğer varsa yap.
Güncel değilse BIOS güncelle, güncel değilse ekran kartı driver güncelle, stress testi yap, sistemini tanımaya çalış, Windows Update kısmından güncelleme var mı onu kotrol et eğer varsa yap.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 30 Eylül 2023 #11 abox dedi: Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. İyi sosyaller! Peki Windows içinde geliyor mu?Yoksa kendim mi indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... kendin kurman gerekiyor yeni bir konu açın yardımcı olayım beni etiketleyin Artı 0 Eksi
abox dedi: Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. İyi sosyaller! Peki Windows içinde geliyor mu?Yoksa kendim mi indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... kendin kurman gerekiyor yeni bir konu açın yardımcı olayım beni etiketleyin