Unqual Kilopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar merhaba. Yeni bir PC ve monitör aldım. Dikkatsizlik monitörü HDMI çıkışlı almamısım. Fakat DVI girişi var hem ekran kartında hem monitörde. DVI kablo alsam çalışır mı acaba? Bana sadece VGA kablo göndermişler kartta da VGA girişi yok.
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir PC ve monitör aldım. Dikkatsizlik monitörü HDMI çıkışlı almamısım. Fakat DVI girişi var hem ekran kartında hem monitörde. DVI kablo alsam çalışır mı acaba? Bana sadece VGA kablo göndermişler kartta da VGA girişi yok.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 9 Ağustos 2017 #2 Kullanabilirsin.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #3 Kullanabilirsin tabii. Sen kullan diye var onlar.
andrewgarfield Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 173 10 Ağustos 2017 #4 Tabii kullanabilirsin ki zaten en yeni nesil ekran kartlarında bile hâla DVİ portu varsa kullanılabilir demektir bence.
Tabii kullanabilirsin ki zaten en yeni nesil ekran kartlarında bile hâla DVİ portu varsa kullanılabilir demektir bence.