Yeni sistem eski SSD'deki Windows 7'yi açmıyor

Son düzenleme:
Hocam, başka bir PC ile önemli olan dosyaları alabilirsiniz. SATA olarak değil. Bunun için kablolar var. Harici olarak bağlayıp alabilirsiniz.

Yapıcak bişey yok o zaman sanırım

Aynı sistem değil ama bir bilgisayar daha var ama ondada benim ssd mi okumamıştı yine arkadaşın kendi ssd sini okudu ama
Basit bir yöntemle kurtarabilirsiniz.

Kurulum ekranını normal prosedürmüş gibi başlatın.

Dil, klavye gibi ayarları seçtiğiniz yerde SHIFT + F10 kombinasyonu ile Komut istemini açın.

Daha sonra Komut istemine notepad yazıp not defterini açın.

Açılan not defterinde üst kısımda Dosya > Farklı kaydet yolunu izleyerek açılan pencereden ilgili SSD'nizin içine erişerek gerekli dosyalarınızın tamamını istediğiniz disk veya USB'ye alabilirsiniz.

Riot Games örneğinde gösterdiğim gibi istediğiniz dosyanızı kesip/kopyalayıp istediğiniz yere alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Mesajı düzenledim. Mesaja tıklayıp nasıl yapacağınızı görebilirsiniz. Sorun verilerinizi almak ise.

Mesajı düzenledim. Mesaja tıklayıp nasıl yapacağınızı görebilirsiniz. Sorun verilerinizi almak ise.

Telefona aktarabilir miyim peki ya da Windows'un yüklü olduğu belleğe atsam sorun yaşar mıyım Windows 10 yüklerken?
Başka bir bellek buldum. Dediğiniz yöntem ile yapıyorum şuan teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…