Berkill Hectopat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar benim yeni topladığım PC'de HDD'yi görmüyor PCyi vatan'a toplatmıştım aygıt yöneticisinde HDD gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor. Biri yardım etsin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2016
Merhaba arkadaşlar benim yeni topladığım PC'de HDD'yi görmüyor PCyi vatan'a toplatmıştım aygıt yöneticisinde HDD gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor. Biri yardım etsin lütfen.
R rbl Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 79 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #2 Bu bilgisaya sağ tıkla. Yönet - Disk yönetimi orada tanımlanmamış alanda gözüküyodur. Sağ tıkla ve yeni birim oluştur gibi bir seçenek olması lazım. Artı 0 Eksi
Bu bilgisaya sağ tıkla. Yönet - Disk yönetimi orada tanımlanmamış alanda gözüküyodur. Sağ tıkla ve yeni birim oluştur gibi bir seçenek olması lazım.
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #3 Berkill dedi: Merhaba arkadaşlar benim yeni topladığım PC'de HDD'yi görmüyor PCyi vatan'a toplatmıştım aygıt yöneticisinde HDD gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor. Biri yardım etsin lütfen. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu çözmek için, Disk Yönetimi menüsüne girin. Orada HDD yi seçip “Sürücü Harfi ve Yolu ata seçtiğin zaman Bilgisayarım penceresinde görebileceksin. Artı 0 Eksi
Berkill dedi: Merhaba arkadaşlar benim yeni topladığım PC'de HDD'yi görmüyor PCyi vatan'a toplatmıştım aygıt yöneticisinde HDD gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor. Biri yardım etsin lütfen. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu çözmek için, Disk Yönetimi menüsüne girin. Orada HDD yi seçip “Sürücü Harfi ve Yolu ata seçtiğin zaman Bilgisayarım penceresinde görebileceksin.