cagrimrcn Hectopat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #1 Merhabalar sistemi bugün kurup montajladım Win10 kurarken SSD biçimlendirdim fakat HDD biçimlendirmedim o yüzden mi gözükmüyor. Sistemi tekrar yüklemeden nasıl çözebiliriz ? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2016
Merhabalar sistemi bugün kurup montajladım Win10 kurarken SSD biçimlendirdim fakat HDD biçimlendirmedim o yüzden mi gözükmüyor. Sistemi tekrar yüklemeden nasıl çözebiliriz ?
Çözüm cagrimrcn 9 Haziran 2016 BarceBOSS dedi: Başlat > Disk yönetimi orda boşta olan diske harf atayarak ve boyutunu seçerek etkinleştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden biçimlendirdim. Sorun çözüldü.
BarceBOSS dedi: Başlat > Disk yönetimi orda boşta olan diske harf atayarak ve boyutunu seçerek etkinleştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden biçimlendirdim. Sorun çözüldü.
B BarceBOSS Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #2 Başlat > Disk yönetimi orda boşta olan diske harf atayarak ve boyutunu seçerek etkinleştirebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS cagrimrcn Hectopat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #3 BarceBOSS dedi: Başlat > Disk yönetimi orda boşta olan diske harf atayarak ve boyutunu seçerek etkinleştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden biçimlendirdim. Sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
BarceBOSS dedi: Başlat > Disk yönetimi orda boşta olan diske harf atayarak ve boyutunu seçerek etkinleştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden biçimlendirdim. Sorun çözüldü.