Göktuğ Deniz Eşbah Femtopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu üçünden bir tane ekran kartı seçeceğim. Sizce hangisini seçmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu üçünden bir tane ekran kartı seçeceğim. Sizce hangisini seçmeliyim?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 10 Nisan 2023 #2 Göktuğ Deniz Eşbah dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu üçünden bir tane ekran kartı seçeceğim. Sizce hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Link boş. Ve sistemi komple yenimi alacaksın?
Göktuğ Deniz Eşbah dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu üçünden bir tane ekran kartı seçeceğim. Sizce hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Link boş. Ve sistemi komple yenimi alacaksın?
GRBreakpoint Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 3.392 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #3 Göktuğ Deniz Eşbah dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu üçünden bir tane ekran kartı seçeceğim. Sizce hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Link boş gözüküyor. Bütçe söylerseniz ve monitör dahil mi değil mi vs. daha iyisini size tavsiye edecek kişiler çıkacaktır.
Göktuğ Deniz Eşbah dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu üçünden bir tane ekran kartı seçeceğim. Sizce hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Link boş gözüküyor. Bütçe söylerseniz ve monitör dahil mi değil mi vs. daha iyisini size tavsiye edecek kişiler çıkacaktır.
Göktuğ Deniz Eşbah Femtopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #4 GRBreakpoint dedi: Link boş gözüküyor. Bütçe söylerseniz ve monitör dahil mi değil mi vs. daha iyisini size tavsiye edecek kişiler çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Pardon 150.000 bütçe. Lory7 dedi: Link boş. Ve sistemi komple yenimi alacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet yeni
GRBreakpoint dedi: Link boş gözüküyor. Bütçe söylerseniz ve monitör dahil mi değil mi vs. daha iyisini size tavsiye edecek kişiler çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Pardon 150.000 bütçe. Lory7 dedi: Link boş. Ve sistemi komple yenimi alacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet yeni
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 10 Nisan 2023 #5 Göktuğ Deniz Eşbah dedi: Pardon 150.000 bütçe. Evet yeni. Genişletmek için tıkla... Tek bir site olması zorunlumu yoksa tek tek başka sitelerden toplasak sorun olur mu?
Göktuğ Deniz Eşbah dedi: Pardon 150.000 bütçe. Evet yeni. Genişletmek için tıkla... Tek bir site olması zorunlumu yoksa tek tek başka sitelerden toplasak sorun olur mu?
Göktuğ Deniz Eşbah Femtopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #6 Lory7 dedi: Tek bir site olması zorunlumu yoksa tek tek başka sitelerden toplasak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tek bir site olursa iyi olur ama başka daha iyi bir site biliyorsanız o da olabilir.
Lory7 dedi: Tek bir site olması zorunlumu yoksa tek tek başka sitelerden toplasak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tek bir site olursa iyi olur ama başka daha iyi bir site biliyorsanız o da olabilir.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 10 Nisan 2023 #7 Üst seviye bir sistem olacağı için @messinicocugu hocam toplarda daha iyi olur. Göktuğ Deniz Eşbah dedi: Tek bir site olursa iyi olur ama başka daha iyi bir site biliyorsanız o da olabilir. Genişletmek için tıkla... Başka site derken kastım mesela işlemci Amazon'dan ekran kartı Hepsiburada'dan anakart Trendyol'dan gibi.
Üst seviye bir sistem olacağı için @messinicocugu hocam toplarda daha iyi olur. Göktuğ Deniz Eşbah dedi: Tek bir site olursa iyi olur ama başka daha iyi bir site biliyorsanız o da olabilir. Genişletmek için tıkla... Başka site derken kastım mesela işlemci Amazon'dan ekran kartı Hepsiburada'dan anakart Trendyol'dan gibi.
Göktuğ Deniz Eşbah Femtopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #8 Lory7 dedi: Üst seviye bir sistem olacağı için @messinicocugu hocam toplarda daha iyi olur. Başka site derken kastım mesela işlemci Amazon'dan ekran kartı Hepsiburada'dan anakart Trendyol'dan gibi. Genişletmek için tıkla... Yok tek site olsun o zaman.
Lory7 dedi: Üst seviye bir sistem olacağı için @messinicocugu hocam toplarda daha iyi olur. Başka site derken kastım mesela işlemci Amazon'dan ekran kartı Hepsiburada'dan anakart Trendyol'dan gibi. Genişletmek için tıkla... Yok tek site olsun o zaman.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 10 Nisan 2023 #9 Sepet - inventus inventus.com.tr Buraya fotoğraftaki parçaları ekleyebilirsiniz. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (100).png 142,5 KB · Görüntüleme: 34
Göktuğ Deniz Eşbah Femtopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #10 messinicocugu dedi: Sepet - inventus inventus.com.tr Buraya fotoğraftaki parçaları ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
messinicocugu dedi: Sepet - inventus inventus.com.tr Buraya fotoğraftaki parçaları ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.