Yeni sistem için RTX 4070 Super serisi beklenmeli mi?

Furkan Borak

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Arkadaşlar selam. Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. 4070 toplayacağım. Sizce süper serisi beklenmeli mi? 17 Ocak'ta satışa çıkması bekleniyor. Sizce direkt hazır sistem yaparlar mı? Nasıl bir fiyattan çıkar?

Hocam super serisi bekleyeme değer gibi duruyor hazır sistem mutlaka yapılır NVIDIA sitesinde 4070 Super başlangıç fiyatı 22.499 TL 4070 Ti super 29.999 TL yazıyor bekliyorum bende.

Beklenir bende çıkmasını bekliyorum. O kadar fırsat oldu VRAM'den dolayı 4070 Ti almadım. 2K ekran için sıkıntı çıkaracak çünkü birkaç seneye. Full HD için beklemeye değmez ama.

Peki sizce hazır sistem yaparlar mı direkt? Yoksa tek tek mi toplanır.
İki seçeneğide yaparlar ama hazır sistemleri alırken dikkat etmek lazım. Bir çok tutulmayan ürünleride böyle ürünlerin yanında itelemeye çalışıyor bazıları.

Yaygınlaşana kadar normal fiyatı da artabilir o durum da var. Ben olsam 4070 bakardım. Aralarında oyunda %10 gibi bir fark var sadece.

Normalde aralarında 50$ var hadi vergisiydi oydu buydu 3K fark olsun 4070 ile arasında ama firmalar ellerindeki 4070'ler bitirmeden 4070 Super'leri bu fiyata indirirmi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…