Yeni bir PC aldım içinde R5 5500 ve 4060 var işletim sistemi olarak Windows 10 mu yoksa 11 mi kurmalıyım hazır USB'mde ISO dosyası yazılı şekilde 10 var ve 11'e karşı ön yargım var biraz önerilerinizi alabilir miyim?
Yeni bir PC aldım içinde R5 5500 ve 4060 var işletim sistemi olarak Windows 10 mu yoksa 11 mi kurmalıyım hazır USB'mde ISO dosyası yazılı şekilde 10 var ve 11'e karşı ön yargım var biraz önerilerinizi alabilir miyim?
Ben olsam 11 tercih ederdim. Arayüzü ve sesler Windows 10'dan kat kat daha oyunlarda da optimizasyonu gayet iyi. Ön yargılarınızın Windows 11'de önceden çıkan sorunlardan olduğunu tahmin ediyorum fakat ben 3-4 aydır kullanmama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım (24H2 sürümü)
W11 HOME kurun.
Kurulum esnasında ethernet kablosu takılı olsun.
Kurulum tamamlandıktan sonra Windows tam güncel hale gelene kadar manuel olarak hiçbir driver kurmayın. Sorun çıkmadıkça veya ek özellikler gerekmedikçe daha yenisi olsa bile kendiliğinden yüklenen driverleri kullanmaya devam edin.
Yukarıdakilere uyarsanız temiz ve düzgün bir kurulum yapmış olursunuz.
Dostum mesele güncel olması değil, mesele sorunsuz, stabil olması ve iş görmesi. Güvenlik güncelleştirmeleri konusuna gelecek olursak da, kurarsın bir Kaspersky İnternet Security virüs programı, kitap gibi olur. Virüs falan bulaşmaz.
Dostum mesele güncel olması değil, mesele sorunsuz, stabil olması ve iş görmesi. Güvenlik güncelleştirmeleri konusuna gelecek olursak da, kurarsın bir Kaspersky İnternet Security virüs programı, kitap gibi olur. Virüs falan bulaşmaz.
Hayır, dediğin çok yanlış. İşletim sistemi üzerindeki açıklar mevcutken ıstediğin antivirüsu indir virus yemeye hazır durumdasın. Metafor olarak şöyle söyleyeyim. Antivirüs evin kapısıysa işletim sistemi o evin duvarlarıdır. Duvarı eksik, duvarından geçilebilecek eve istediği kadar güzel kapı tak bir işe yaramaz