W11 Home kurun.
Kurulum esnasında Ethernet kablosu takılı olsun.
Kurulum tamamlandıktan sonra Windows tam güncel hale gelene kadar manuel olarak hiçbir driver kurmayın. sorun çıkmadıkça veya ek özellikler gerekmedikçe daha yenisi olsa bile kendiliğinden yüklenen sürücüleri kullanmaya devam edin.
Yukarıdakilere uyarsanız temiz ve düzgün bir kurulum yapmış olursunuz.
W11 Home kurun.
Kurulum esnasında Ethernet kablosu takılı olsun.
Kurulum tamamlandıktan sonra Windows tam güncel hale gelene kadar manuel olarak hiçbir driver kurmayın. sorun çıkmadıkça veya ek özellikler gerekmedikçe daha yenisi olsa bile kendiliğinden yüklenen sürücüleri kullanmaya devam edin.
Yukarıdakilere uyarsanız temiz ve düzgün bir kurulum yapmış olursunuz.
Windows 10 da dahi olmak üzere her zaman son sürümü kurma dışında seçenek yok sayılır.
Neden?
Çünkü son sürümü kurmasanız dahi Windows Update son sürüme yükseltir. Yani sürüm seçme şansı yok gibi.
O zaman alt sürüm kurmanın sakıncası var mı?
Son sürümü temiz kurmamış olursunuz.
Sonuç : Son sürüm kurun hocam. Ve HOME kurun.
İyi akşamlar.
Yeni bir PC aldım içinde R5 5500 ve 4060 var işletim sistemi olarak Windows 10 mu yoksa 11 mi kurmalıyım hazır USB'mde ISO dosyası yazılı şekilde 10 var ve 11'e karşı ön yargım var biraz önerilerinizi alabilir miyim?
Yeni bir PC aldım içinde R5 5500 ve 4060 var işletim sistemi olarak Windows 10 mu yoksa 11 mi kurmalıyım hazır USB'mde ISO dosyası yazılı şekilde 10 var ve 11'e karşı ön yargım var biraz önerilerinizi alabilir miyim?
Hayır, dediğin çok yanlış. İşletim sistemi üzerindeki açıklar mevcutken ıstediğin antivirüsu indir virus yemeye hazır durumdasın. Metafor olarak şöyle söyleyeyim. Antivirüs evin kapısıysa işletim sistemi o evin duvarlarıdır. Duvarı eksik, duvarından geçilebilecek eve istediği kadar güzel kapı tak bir işe yaramaz
Senin Windows 10'u 4 yıl kullanman, en stabil, en sorunsuz işletim sistemi olduğu anlamına gelmiyor.
Ayrıca güncelleme desteği de gidiyor. Senin de söylediklerin "kuruntudan ibaret"
Senin Windows 10'u 4 yıl kullanman, en stabil, en sorunsuz işletim sistemi olduğu anlamına gelmiyor.
Ayrıca güncelleme desteği de gidiyor. Senin de söylediklerin "kuruntudan ibaret"
Güncelleme o kadar önemli birşey değil. Stabil çalışsın, iş görsün yeter. İnsanlar hala Windows 7 kullanıyor çok stabil diye. Benim bir lafım vardır. " Sorunsuz çalışıyorsa elleme ". Nokta.
Güncelleme o kadar önemli birşey değil. Stabil çalışsın, iş görsün yeter. İnsanlar hala Windows 7 kullanıyor çok stabil diye. Benim bir lafım vardır. " Sorunsuz çalışıyorsa elleme ". Nokta.
Güncelleme o kadar önemli bir şey değil ve stabil çalışsın. İlginç ve komik karışımı bir cümle. "Sorunsuz çalışması" hâla o işletim sistemini en stabil hâle getirmiyor. Bilmiyorsunuz, bari atıp tutmaya devam etmeyin.