Prox_Y Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Merhaba Valorant'ta HWID ban yedim ve yeni PC almayı düşünüyorum alırsan banım kalkar mı?(spoofer almasını bende biliyorum ama zaten yeni PC toplayacaktım biraz daha erkenleştirdim tarihi 15k paranın boşuna gitmesini istemiyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Merhaba Valorant'ta HWID ban yedim ve yeni PC almayı düşünüyorum alırsan banım kalkar mı?(spoofer almasını bende biliyorum ama zaten yeni PC toplayacaktım biraz daha erkenleştirdim tarihi 15k paranın boşuna gitmesini istemiyorum)
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 17 Mayıs 2021 #3 Kalkar. Artı 0 Eksi
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 18 Mayıs 2021 #4 Evet kalkar. Riski minimuma indirmek için eski sisteminizden mümkün olduğu kadar yeni sisteminize parça takmayın. Artı 0 Eksi
Evet kalkar. Riski minimuma indirmek için eski sisteminizden mümkün olduğu kadar yeni sisteminize parça takmayın.