Yeni sistem kuranlara tavsiye

drocco

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistem topladım.
  1. 1-İlk olarak BIOS güncelledim.
  2. 2-Sonra BIOS'dan X.M.P'yi açtım.
  3. 3-Windows kurup her şeyi güncelledim.

Bunlar dışında yapmam gereken herhangi bir şey var mı? Veya tavsiyeniz var mı?

Bilgisayar Özellikleri;
  • Anakart: MSI MPG Z390 Edge ac.
  • İşlemci: i5 9600K 6 çekirdek.
  • Ekran kartı: MSI RX 470 Gaming X 4 GB.
  • RAM: G.Skill 16 GB 8x2 Trident Z 3200MHz.
  • SSD HDD: Corsair 120GB SSD + 500GB HDD
  • Kasa: Sharktoon TG5 + Seasonic focus 650Watt Gold tam modüler.
Çevre Bileşenleri
  • Monitör: AOC 2460PF 1MS 144Hz FreeSync.
  • Mouse: SteelSeries Rival 700.
  • Kulaklık: SteelSeries Siberia V2 CS:GO Edition.
  • Klavye: Razer BlackWidow Ultimate 2016 Edition.

Yapmış olabilirsin ama hatırlatmak isterim; görüntü ayarlarından monitörünü 144 hz'e almayı unutma. Ben 2 gün sonra almıştım 😄

öyle bir sisteme rx 480 takman pek hoş karşılamadım ama maddi açıdan performans bakımından eğer topladıysan bence güzel kötü değil ama rx 570 bence alsan daha iyi olurdu kanımca .
Buda bana yeter sadece ayar yapmam lazım ne yapmam lazım sence var mı bilgin bu konuda?

Buda bana yeter sadece ayar yapmam lazım ne yapmam lazım sence var mı bilgin bu konuda?
Yani şöyle söyleyim donanım olarak daha çok bilgim olduğundan kurulum yapmadığım için yanlış bişey de sana söylemek istemem dostum ama işlemci olarak gayet güzel ve hoş sistem yapmışsın iyi günlerde kullanmanı dilerim .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Videoyu izledim ekstra birşeyler yapmam lazım mı? Ekran kartı overclock falan veya bios ayarları?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı