Yeni sistem mi alınmalı mevcut sistem mi güncellenmeli?

Anladım hocam, siz anladığım kadarıyla ne olursa olsun tamamen eldeki her şeyi satıp yeni bir sistem toplamamın daha mantıklı olduğunu söylüyorsunuz.

30 bine 4070 sistem mi dediniz anlamadım? Piyasadan haberiniz var mı?

10 bine sistemini sattığı zaman 40-10 30 bin eder dedim. Adam zaten i9 diyor. 13900KF 4070 parası neredeyse.

Hocam adam 5600 + 3090 kullanırsa darboğaz yaşar hem de 1080P'de. Hiç gerek yok bence. Direk 4070/ti alıp 7600 işlemcili AM5 toplasın 10 bine de satsın sistemini.

Sıkıntı bu kartların kendi karesini kendi yaratacak teknolojisi yok. Hem işlemciye yük, hem de beslemek için kafam kadar PSU lazım.

Düz 4070 bile alsa açar Frame Generation'ı tokatlar hepsini.

Sıkıntı bu kartların kendi karesini kendi yaratacak teknolojisi yok. Hem işlemciye yük, hem de beslemek için kafam kadar PSU lazım.

Düz 4070 bile alsa açar Frame Generation'ı tokatlar hepsini.

Hocam ben bile 4070 alsam mı acaba diyorum PS5 Pro çıkınca almak yerine. 30 bine iPhone 12 mini bile alamadığımız şu günlerde 35 bine 4070 almak gerçekten büyük nimet.

Çok teşekkürler hocam sağolun. Benim de gönlümden 4000 serisi kart almak geçiyor sadece kafam çok karışık neyi alacağım konusunda çok kararsızım. Sizce elimdeki bu işlemciden vazgeçmek mantıklı bir karar mı olur. Bana pek mantıklı gibi gelmedi nedense. Çünkü ileride işler illa ki yoluna girecektir girdiğinde daha bazı parçalarımı daha iyi parçalarla değişebilirim. Tabii ki söylediğiniz şeyi de yapmayı düşünebilirim her türlü öneriye açığım hocam.

Hocam ben bile 4070 alsam mı acaba diyorum PS5 Pro çıkınca almak yerine. 30 bine iPhone 12 mini bile alamadığımız şu günlerde 35 bine 4070 almak gerçekten büyük nimet.

35K komple sistem mi diyorsun? Vardı ya 28K'ya 4070 hazır sistem şu indirim bölümüne bak görürsün.

35K komple sistem mi diyorsun? Vardı ya 28K'ya 4070 hazır sistem şu indirim bölümüne bak görürsün.

Hocam PS5 Pro istiyorum PS4'üm eskidiğinden fakat PC toplamam daha mantıklı gibi PC'm 4 yıllık olsa bile.

Render alıyorum hocam. Konuda belirttiğim gibi normalde durumum iyidi fakat hastalık ve işle ilgili problemler yaşadığımdan mecbur böyle bir şeye yönelmek zorunda kaldım.

İş için almıyorsan bu devirde 3090 ve 3090 Ti gibi takozlara para verilmez. Yeni nesil bir kart yapıştır geç 4070/4070 Ti gibi.
Öneriniz için teşekkürler hocam

Şimdi sormak istediğim bir şey var. 1 senaryoya yönelmem saçma mı olur. Konunun altında eklediğim anakartla beraber işlemci problemsiz çalışır mı? Ekran kartı olarak 2. El 4070ti alabilirim belki bütçeyi zorlarsam.

Neden bütçeyi zorlamanız gerekiyor anlamadım piyasaya bakmadım ama RTX 4070Tİ 0'ı 24k 2. eli 20k civarına bulunması lazım. Sizin zaten 21-22 k civarı paranız kalıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…