Yeni sistem ne zaman toplanmalı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Merak ettiğimden sordum çünkü oyunlar gittikçe daha iyi hale geliyor. Sizce yakın zamanda bilgisayarlarımızı yükseltmemiz gerekir mi? Şahsen ben GTA 6'yı bekliyorum. O zamana kadar Celeron'lu laptopumdan NVIDIA GeForce Now ile CS:GO girmeye devam ;-(.

Bu sorunun cevabı net değil bugün dersin yarın olur yarın toplarsın aslında o gün dünmüştür ama haberin yoktur.
Mesela bugün Trump yeni yaptırım kararlarını imzaladı 2021 vergileri zamları belli değil kim bilir doğru zaman ne zaman.

Bu zamanları görüyorsun dolar Euro tavan durumda ama büyük ihtimalle daha da artacak çok
Fiyatları artmadan bilgisayarı yükseltmek gerek.
Ama bu konuda kesin bir şey söylenemez belki de düşer beğenirsen sevinirim.

Açıkçası doların düşeceğini,ekonominin düzeleceğini hiç düşünmüyorum.

Kendi adıma konuşmam gerekirse DDR5 bellekler ve sonraki nesil ekran kartları geldiği zaman toplayacağım. DDR5 64 GB, RTX 4080 Ti sistem toplarım muhtemelen 1.5 - 2 yıl sonra.

Sen GTA 6'yı bekleyeceğine göre benden de sonra toplayacaksın demektir.

Vallahi hocam fakir hep fakir zengin hep zengin. O yüzden hangisi iseniz toplayacağınız zaman değişkenlik göstermez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…