ThorCan Centipat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 21 20 Ağustos 2020 #1 İncehesapt'dan aldığım ve bugün gelen bilgisayarım çalışıyor ama monitöre bağlayınca Power saving mode yazıp ekran kapanıyor. Sizce sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2020
İncehesapt'dan aldığım ve bugün gelen bilgisayarım çalışıyor ama monitöre bağlayınca Power saving mode yazıp ekran kapanıyor. Sizce sorun nedir?
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 20 Ağustos 2020 #2 Bu bir hata değil monitör kapanıyor. Ya monitörde bir sıkıntı var ya da sistemde, sistemi başka bir monitöre takıp kullanmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Bu bir hata değil monitör kapanıyor. Ya monitörde bir sıkıntı var ya da sistemde, sistemi başka bir monitöre takıp kullanmayı denediniz mi?
KS KS ThorCan Centipat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 21 20 Ağustos 2020 #3 349398 dedi: Bu bir hata değil monitör kapanıyor. Ya monitörde bir sıkıntı var ya da sistemde, sistemi başka bir monitöre takıp kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka bir monitörde denedim onda da sleep falan yazıp kapanıyor monitör monitörler eski ondan dolayı olabilir mi? Artı 0 Eksi
349398 dedi: Bu bir hata değil monitör kapanıyor. Ya monitörde bir sıkıntı var ya da sistemde, sistemi başka bir monitöre takıp kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka bir monitörde denedim onda da sleep falan yazıp kapanıyor monitör monitörler eski ondan dolayı olabilir mi?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.819 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 20 Ağustos 2020 #4 ThorCan dedi: ...monitörler eski ondan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Kabloyu ekran kartına bağlıyorsunuz değil mi? İşlemciniz nedir? Artı 0 Eksi
ThorCan dedi: ...monitörler eski ondan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Kabloyu ekran kartına bağlıyorsunuz değil mi? İşlemciniz nedir?
KS KS ThorCan Centipat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 21 20 Ağustos 2020 #5 Bora Dere dedi: Sanmıyorum. Kabloyu ekran kartına bağlıyorsunuz değil mi? İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına bağlıyorum evet işlemcim ryzen 5 2600 Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Sanmıyorum. Kabloyu ekran kartına bağlıyorsunuz değil mi? İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına bağlıyorum evet işlemcim ryzen 5 2600
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.819 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 20 Ağustos 2020 #6 Sistemi montajlı olarak mı aldınız? Ekran kartı ayrı geliyor diye biliyorum, siz takmışsınızdır yani. Ekran kartının kablolarını bağladınız mı? Artı 0 Eksi
Sistemi montajlı olarak mı aldınız? Ekran kartı ayrı geliyor diye biliyorum, siz takmışsınızdır yani. Ekran kartının kablolarını bağladınız mı?
KS KS ThorCan Centipat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 21 20 Ağustos 2020 #7 Bora Dere dedi: Sistemi montajlı olarak mı aldınız? Ekran kartı ayrı geliyor diye biliyorum, siz takmışsınızdır yani. Ekran kartının kablolarını bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Tek kablosu vardı onuda taktım montajlıydı. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Sistemi montajlı olarak mı aldınız? Ekran kartı ayrı geliyor diye biliyorum, siz takmışsınızdır yani. Ekran kartının kablolarını bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Tek kablosu vardı onuda taktım montajlıydı.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.819 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 20 Ağustos 2020 #8 Ekran kartını başka bir sistemde ve mevcut sisteminizde başka bir PSU deneme imkanınız var mı? Artı 0 Eksi
KS KS ThorCan Centipat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 21 20 Ağustos 2020 #9 Bora Dere dedi: Ekran kartını başka bir sistemde ve mevcut sisteminizde başka bir PSU deneme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Malesef Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Ekran kartını başka bir sistemde ve mevcut sisteminizde başka bir PSU deneme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Malesef
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.819 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 20 Ağustos 2020 #10 O zaman sorun donanımsalsa neyden kaynaklandığına emin olamayacağız. Monitörün güç ve görüntü kablosunu sorunsuzca bağladığınıza eminsiniz değil mi? Ekran kartı da yuvaya düzgünce oturuyor olmalı. Kaç RAM modülü var? Birden fazlaysa RAM'leri tek tek dener misiniz? Artı 0 Eksi
O zaman sorun donanımsalsa neyden kaynaklandığına emin olamayacağız. Monitörün güç ve görüntü kablosunu sorunsuzca bağladığınıza eminsiniz değil mi? Ekran kartı da yuvaya düzgünce oturuyor olmalı. Kaç RAM modülü var? Birden fazlaysa RAM'leri tek tek dener misiniz?