Yeni sistem sonrası internet yok

AslanOnbir

Kilopat
Tanılama sorunu diye bir sorun çıkıyor. Yeni bir sistem kurdum. Sorunu nasıl çözebilirim? "Bilgisayarda" hiçbir türlü İnternet yok."

Anakartın sitesinden LAN sürücüsünü indirip deneyin. Modemi de resetleyip deneyebilirsiniz.

Bende de aynı sorun vardı Anakartın kendi sitesinde girip örneğin gigabyte-a320h driverlarına girip indirdim eth driverını flasha atıp kurdum sonra Bilgisayarı restart edince internet bağlantım gelmişti. aynı zamanda bunu yönetmi wifi görmüyosa yapabilirsiniz

Hocam Foxconn H55MXV anakarta sahibim. Windows 7 yazıyor fakat Windows 10 olur mu?

İşletim sistemin Windows 7 ise Windows 7 ile uyumlu olan dosyayı kurmalısın. Win 10 kurunca genellikle çalışmıyor fakat. Windows 7 ise bunu indirmeyi deneyebilirsin. Google senin anakart modeğili yazıp driverları aratığımda bunu buldum buna bakabilirsin.

İşletim sistemin Windows 7 ise Windows 7 ile uyumlu olan dosyayı kurmalısın. Win 10 kurunca genellikle çalışmıyor fakat. Windows 7 ise bunu indirmeyi deneyebilirsin. Google senin anakart modeğili yazıp driverları aratığımda bunu buldum buna bakabilirsin.
Yok olmadı. DDU yöntemini deneyeceğim.

DDU ne alaka? Hiçbir şey bulamazsanız donanım kimliğini paylaşınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı