Yeni sistem sonrası kurulması gereken programlar nedir?

furkanpasaa

Femtopat
Daha fazla  
Yeni sistem sonrası kurulabilecek programlar nelerdir? Performans arttırıcı olsun başka şeyler olsun.

Yeni sistem sonrası kurulabilecek programlar nelerdir? Performans arttırıcı olsun başka şeyler olsun.
Ekran kartı, işlemci, anakart gibi bileşenlerin sürücülerini kurun ve kullandığınız diğer donanımlarında. "A programını indirdim, 50FPS arttı." gibi şeyler aramayın hocam, sistemin düzgün çalışması için gerekli yazılımları kurun yeterli.
Sonrasında ise size lazım olan programlar ne ise onları kurun. (Steam, Chrome filan...)

Anakart ve ekran kartı tamamda işlemciyi nasıl yapacağız bulamadım müsaitseniz yazabilir misiniz?

antivirüs programı önerim kaspersky

Anakart ve ekran kartı tamamda işlemciyi nasıl yapacağız bulamadım müsaitseniz yazabilir misiniz?
işlemcinin modelini google yaz sonrasında üreticinin sitesine girip yazılım/sürücü artık ne yazıyorsa o başlığa gidin.

R5 5600 RTX 3060 12 gb.
Anakartın Chipset'i ile otomatik kuruluyor, genede dümdüz Ryzen Master kullanıyor:

Ekran kartı için 576.80 öneririm, en son 580 sürümleri sorunluydu. İstiyorsanız test edebilirsiniz temiz mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…