Yeni sistem vs Athlon II X2 sistemi yükseltmek

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Sistemim:

• İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64-bit
  • Anakart: Gigabyte GA-M61PME-S2P
  • İşlemci: AMD Athlon II X2 245 2C/2T 2.90GHz
  • RAM: 2 GB DDR2 800MHz 1x2
  • Ekran Kartı: Zotac GeForce 9500GT 1GB GDDR2
  • HDD: Toshiba DT01ACA050 HDD 7200RPM 500GB SCSI
  • PSU: Platoon PL-9250 220W
  • Monitör: ASUS VH242H
Son zamanlarda PSU'dan cızırtı geliyor, bir kez PSU güç kablosundan kıvılcım çıkmıştı. Bu sisteme 8 GB RAM+SSD mi alayım yoksa ASUS TUF FX506LI mı alayım? Eğer ilk dediğimi yaparsam PSU'da riskli değiştirebilirim.

Hocam bu sistemi ne kadar upgrade edersen et o laptop un yanına yaklaşmaz ama paran yoksa sisteme güzel bir upgrade yapılabilir.

İlk PSU değiştirmenizi öneririm. PSU yanlış bir hareket yapar tüm yükseltmeleriniz boşa gider.

Hocam bu sistemi ne kadar upgrade edersen et o laptop un yanına yaklaşmaz ama paran yoksa sisteme güzel bir upgrade yapılabilir.
Bütçem var hocam.

İlk PSU değiştirmenizi öneririm. PSU yanlış bir hareket yapar tüm yükseltmeleriniz boşa gider.
Yaklaşık 1000TL ediyor PSU+RAM+SSD. Bu sisteme bu yükseltme ne kadar mantıklı bilemedim.

Bütçem var hocam.

Yaklaşık 1000TL ediyor PSU+RAM+SSD. Bu sisteme bu yükseltme ne kadar mantıklı bilemedim.

Hocam bu ekran kartı ve bu işlemci yi değiştirin derim SSD'den önce üstteki gibi bir işlemci bir de R7 240 gider bu sisteme R7 240 yerine GTX 750 Ti, GT 1030 vb kartlar da olabilir ama bence laptopu al olmadı 2.el e girebiliyorsan sıkıntı çıkmıyorsa direk başka sistem topla çünkü anakartın çok eski.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…