Yeni Sistemde Eski HDD Kullanmak

Yeniyimm

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2017
Mesajlar
90
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
CNC Mühendisi
Yakın zamanda RX 470 + i5 7400 sistem toplayacağım. Bütçem yetmediği için ve elimde bulunduğu için sisteme HDD dahil etmedim.

Elimde 1x 250, 2x 160 GB HDD var. Bunları yeni sistemime dahil edersem performans düşüklüğü yaşar mıyım? Yoksa sadece veri okuma yazma gibi şeylerde hız düşüklüğü mü olur?
 
Windows'u kuracağınız HDD'nin hızı, ön belleği şuan ki HDD'lere göre düşükse açılması biraz daha uzun sürecektir. Hızına göre oyun açılmaları, yükleme ekranı süreleri değişmektedir. Bana soracak olursan pek bir önemi yok ileride bir SSD alır windowsu ona atarsın olur biter :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı