Yeni sistemde Ethernet "tanımlanamıyor" hatası veriyor

BRNBaran

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Yeni bir bilgisayar aldim Ethernet'i arkaya taktigim zaman ise turuncu isik yanmaya basladi. Ondan sonra internet geldi mi diye kontrol ettim ve hiçbir şey yoktu tanimlaniyor diyordu. Sonra tanimlanamiyor internet yok demeye basladi. 5 saattir sorunu cozmeye calisiyorum hiçbir gelisim yok. Kafayi yiyeceğim yardim edin.

Dosya Ekleri

• IMG_3618.jpeg
    IMG_3618.jpeg
    250,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_3617.jpeg
    IMG_3617.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 29
Selam. Yeni bir bilgisayar aldim Ethernet'i arkaya taktigim zaman ise turuncu isik yanmaya basladi. Ondan sonra internet geldi mi diye kontrol ettim ve hiçbir şey yoktu tanimlaniyor diyordu. Sonra tanimlanamiyor internet yok demeye basladi. 5 saattir sorunu cozmeye calisiyorum hiçbir gelisim yok. Kafayi yiyeceğim yardim edin.

Kurarken Ethernet driverını kurmamış olabilir. Telefonunuza Ethernet driverını indirip bilgisayara kablo ile bağlayarak Ethernet driverını kurabilirsiniz

Kurarken Ethernet driverını kurmamış olabilir. Telefonunuza Ethernet driverını indirip bilgisayara kablo ile bağlayarak Ethernet driverını kurabilirsiniz
Ethernet adaptoru butun sorunlari cozer mi?

Garanti cozumu buldum beyler. Coktan bulmustum da konu bugun aklima geldi, ethernet kablosunu data priziniz varsa data prizine takmaniz lazim apartmanda illaki bir internet altyapisi vardir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı