Az önce başka sorunum vardı bu sefer başka dertler hiç bitmiyor... Olay şudur arkadaşlar anakart portlarım çalışıyor, hemen yanımda laptop var HDMI kablom ve monitörüm onunla beraber çalışıyor. Ama bu kasaya taktığım zaman sarı ışık yanıp görüntü gelmiyor, sebebi nedir acaba?
Konu dışı fakat kasanız ne acaba? Bu aralar kasa arayışı içerisindeyim, ondan soruyorum. Bu arada sorununuz yukarıda ki arkadaşında yazdığı gibi yüksek ihtimalle kabloyu anakarta taktığınız için. Monitör kablosunu ekran kartına takarsanız sorununuz çözülür.
Konu dışı fakat kasanız ne acaba? Bu aralar kasa arayışı içerisindeyim, ondan soruyorum. Bu arada sorununuz yukarıdaki arkadaşında yazdığı gibi yüksek ihtimalle kabloyu anakarta taktığınız için. Monitör kablosunu ekran kartına takarsanız sorununuz çözülür.
Teşekkür ederim, kasanın markası Power Boost X59. Daha pek kullanamadım, bakalım bugünden sonra anlarım. Ama 6 tane fanı var, ön tarafında hava kanalları, ön ve üst tarafında çıkarılabilir toz filtreleri, kasanın alt kısmında PSU ve HDD saklamak için bölmeler mevcut. Malzeme kalitesi olarak net bir yorum yapamayacağım, sağlam olduğunu düşünüyorum.