Çözüldü Yeni sistemde görüntü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yigitrei06

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Az önce başka sorunum vardı bu sefer başka dertler hiç bitmiyor... Olay şudur arkadaşlar anakart portlarım çalışıyor, hemen yanımda laptop var HDMI kablom ve monitörüm onunla beraber çalışıyor. Ama bu kasaya taktığım zaman sarı ışık yanıp görüntü gelmiyor, sebebi nedir acaba?

15973482985416950983657908074384.jpg

Dosya Ekleri

• 15973483255576261011747145921188.jpg
    15973483255576261011747145921188.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 35
Çözüm
Kabloyu ekran kartına takmamışsınız. HDMI kablosunu anakarta taktıysanız çıkarın ve ekran kartına takın.
Kabloyu ekran kartına takmamışsınız. HDMI kablosunu anakarta taktıysanız çıkarın ve ekran kartına takın.

Çözüm
Konu dışı fakat kasanız ne acaba? Bu aralar kasa arayışı içerisindeyim, ondan soruyorum. Bu arada sorununuz yukarıda ki arkadaşında yazdığı gibi yüksek ihtimalle kabloyu anakarta taktığınız için. Monitör kablosunu ekran kartına takarsanız sorununuz çözülür.

Çok teşekkür ederim. Hiç farkında değildim.

Konu dışı fakat kasanız ne acaba? Bu aralar kasa arayışı içerisindeyim, ondan soruyorum. Bu arada sorununuz yukarıdaki arkadaşında yazdığı gibi yüksek ihtimalle kabloyu anakarta taktığınız için. Monitör kablosunu ekran kartına takarsanız sorununuz çözülür.

Teşekkür ederim, kasanın markası Power Boost X59. Daha pek kullanamadım, bakalım bugünden sonra anlarım. Ama 6 tane fanı var, ön tarafında hava kanalları, ön ve üst tarafında çıkarılabilir toz filtreleri, kasanın alt kısmında PSU ve HDD saklamak için bölmeler mevcut. Malzeme kalitesi olarak net bir yorum yapamayacağım, sağlam olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı