osmanxa Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 39 29 Nisan 2023 #1 Sistemi yeni kurdum. NVIDIA Denetim Masası ekran bölümü yok. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2023
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Nisan 2023 #2 Sürücünü yükle. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
Sürücünü yükle. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
ümidi12 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 233 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 İşlemcinizin dahili ekran kartı var mı?
osmanxa Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 39 29 Nisan 2023 #4 ümidi12 dedi: İşlemcinizin dahili ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... 13900k kullanıyorum hocam araştırdım göremedim. armas dedi: Sürücünü yükle. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Sürücüler yüklü hocam Son düzenleme: 29 Nisan 2023
ümidi12 dedi: İşlemcinizin dahili ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... 13900k kullanıyorum hocam araştırdım göremedim. armas dedi: Sürücünü yükle. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Sürücüler yüklü hocam
ümidi12 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 233 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #5 Benimkinde dahili ekran kartı olduğu için oyun dışı etkinlikleri dahili ekran kartı yürütüyor. O yüzden de denetim masasında o seçenekler bende de yok.
Benimkinde dahili ekran kartı olduğu için oyun dışı etkinlikleri dahili ekran kartı yürütüyor. O yüzden de denetim masasında o seçenekler bende de yok.