Squ_w1 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Merhaba, yeni bilgisayar topladım ve açtığımda görselde ki hatayı alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri 20240920_225825.jpg 34 KB · Görüntüleme: 167
Merhaba, yeni bilgisayar topladım ve açtığımda görselde ki hatayı alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 FreeDOS bilgisayar muhtemelen işletim sistemi kurduğunda düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS Squ_w1 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #3 St1ckle dedi: FreeDOS bilgisayar muhtemelen işletim sistemi kurduğunda düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabilirim hocam yardımcı olur musun? Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: FreeDOS bilgisayar muhtemelen işletim sistemi kurduğunda düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabilirim hocam yardımcı olur musun?
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #4 Squ_w1 dedi: Nasıl kurabilirim hocam yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayarın var mı? Kötü iyi fark etmez. Artı 0 Eksi
Squ_w1 dedi: Nasıl kurabilirim hocam yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayarın var mı? Kötü iyi fark etmez.
KS KS Squ_w1 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #5 St1ckle dedi: Başka bir bilgisayarın var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef Artı 0 Eksi
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #6 Squ_w1 dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı olan bir arkadaşın yakının var mı kötü iyi fark etmez. Artı 0 Eksi
Squ_w1 dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı olan bir arkadaşın yakının var mı kötü iyi fark etmez.
KS KS Squ_w1 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #7 St1ckle dedi: Bilgisayarı olan bir arkadaşın yakının var mı kötü iyi fark etmez. Genişletmek için tıkla... Var hocam. Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Bilgisayarı olan bir arkadaşın yakının var mı kötü iyi fark etmez. Genişletmek için tıkla... Var hocam.
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #8 Squ_w1 dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer formattan anlıyorsa ona götürebilirsin çok kolay bir şey. Çözüldü: USB ile format nasıl atılır? HDD ile Windows 10 kullanıyorum, yeni SSD satın alacağım ve Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Detaylı işinize yarayan videolar var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Squ_w1 dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer formattan anlıyorsa ona götürebilirsin çok kolay bir şey. Çözüldü: USB ile format nasıl atılır? HDD ile Windows 10 kullanıyorum, yeni SSD satın alacağım ve Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Detaylı işinize yarayan videolar var mı? www.technopat.net
KS KS Squ_w1 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #9 St1ckle dedi: Eğer formattan anlıyorsa ona götürebilirsin çok kolay bir şey. Çözüldü: USB ile format nasıl atılır? HDD ile Windows 10 kullanıyorum, yeni SSD satın alacağım ve Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Detaylı işinize yarayan videolar var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Eğer formattan anlıyorsa ona götürebilirsin çok kolay bir şey. Çözüldü: USB ile format nasıl atılır? HDD ile Windows 10 kullanıyorum, yeni SSD satın alacağım ve Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Detaylı işinize yarayan videolar var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #10 En son bilgisayarcılara götürmenizi tavsiye ederim zamanında RAM çaldırmıştım. Artı 0 Eksi