Yeni sistemde Windows etkinleştirme

Swingy

Megapat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SİYAH DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit R
SSD veya HDD modeli
Crucial 1TB P5 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 660
Ekran kartı
MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X E 12G OC 12GB GD
Anakart
ASUS PRIME B650M-K AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz
İşlemci
AMD Ryzen™5 7600 Soket AM5 3.8GHz 32MB 65W 5nm İşl
Yeni bir sistem topladım. Windows 11 Pro dijital lisansım var ancak hesabıma girdiğim halde etkinleştirmede sorun yaşıyor. Eski PC'deki Windows'u iptal edip yeni PC'de nasıl aktif edebilirim?

Yeni bir sistem topladım. Windows 11 Pro dijital lisansım var ancak hesabıma girdiğim halde etkinleştirmede sorun yaşıyor. Eski PC'deki Windows'u iptal edip yeni PC'de nasıl aktif edebilirim?
Dijital Lisansı kendiniz almadınız sanırım. PC içinde gelen lisanslar OEM olarak geçer ve taşınamaz. Retail anahtarı taşımanız içinde önce anahtarı diğer PCden silmeniz gerekir.

Eski bilgisayarınızın etkinleştirme sayfasında yazan bilgi tam olarak nedir?

Şu konuyu bir inceleyin:

Burada lisans satın alın diyorlar. Ben bendeki mevcut dijital lisansımı eski pc'de iptal edip yeni pc'de kullanabilir miyim onu merak ediyorum

Burada lisans satın alın diyorlar. Ben bendeki mevcut dijital lisansımı eski pc'de iptal edip yeni pc'de kullanabilir miyim onu merak ediyorum
Şu yöntem işe yarayabilir. Yalnız şöyle bir durum var. Ekran görüntüsünde "Windows, cihazınızda herhangi bir ürün anahtarı bulunmadığını bildirdi." uyarısı veriyor. Yani Microsoft hesabınızda bir lisans anahtarı olsaydı ve bu anahtar yeni bilgisayara aktarılamasaydı ona göre bir hata verirdi diye düşünüyorum. Bence eski bilgisayarınızın etkinleştirme ekranında ne yazdığına bir bakmalısınız.

Son düzenleme:
Eski sistemde Windows muhtemelen hala aktif microsoft hesabımda hala gözüküyor oradan cihazı kaldır seçeneğini kullansam acaba olur mu ? O sistemdeki dosyalarımı alıp sıfırlicam zaten.

Son düzenleme:
Eski sistemde Windows muhtemelen hala aktif microsoft hesabımda hala gözüküyor oradan cihazı kaldır seçeneğini kullansam acaba olur mu ? O sistemdeki dosyalarımı alıp sıfırlicam zaten.
https://account.microsoft.com/ sitesine hesabınızla giriş yapınca profilinizdeki cihazlar menüsündeki eski cihazınızı kaldırmanızın işe yarayacağından emin değilim. Çünkü aynı işlemi ben de yaptım ve eski cihazımda Windows hala etkin. Hatta eski cihazıma temiz kurulum yaptım. Hala etkin. Hatta eski cihazımı Microsoft hesabımdan kaldırmadan önce, yeni bilgisayarımı sadece Microsoft hesabımla giriş yaparak etkinleştirmiştim. Yani iki cihazı da aynı anda etkin bir şekilde kullanabildim. O nedenle eski cihazınızın etkinleştirme ekranında ne yazdığına bir bakmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Şuan eski bilgisayarımdayım. Burada Windows etkin. Buraya Windows kurup hesabıma giriş yapmadan devam etsem. Etkinliği acaba düşer mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…