Yeni sistemde Windows etkinleştirme

Eski bilgisayarınızın etkinleştirme ekranında "Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi" yazıyor. Bu iyi haber! Tıpkı olması gerektiği gibi görünüyor. Eski bilgisayarınızın bağlı olduğu Microsoft hesabınızla yeni bilgisayarınıza giriş yaparak yeni bilgisayarınızı etkinleştirebilmeniz gerekir. Aynı Microsoft hesabınızı kullanarak yeni cihazınıza giriş yapmanıza rağmen yeni cihazınızda "Windows, cihazınızda herhangi bir ürün anahtarının bulunmadığını bildirdi." uyarısını alıyorsanız, sorun giderme veya ürün anahtarı değiştirme seçeneklerini deneyin. Ürün anahtarı değiştirme ekranına, eski bilgisayarınızda kullanılan ürün anahtarını girin. Gerekirse diye eski bilgisayarınızdaki ürün anahtarını not alın. Ürün anahtarınızı bulmak için kayıt defterinden
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform
adımına gidin ve BackupProductKeyDefault anahtarının yanında yazan 25 haneli anahtarı not alın. Umarım işe yarar çünkü bildiğim başka hiçbir yöntem yok.
Şuan eski bilgisayarımdayım. Burada Windows etkin. Buraya Windows kurup hesabıma giriş yapmadan devam etsem. Etkinliği acaba düşer mi ?
Eki Görüntüle 2071923
Dediğim gibi, ben de temiz kurulum sonrası Microsoft hesabımla giriş yapmadım ve Windows benim eski bilgisayarımda hala etkin.

Son düzenleme:
Yeni bir sistem topladım. Windows 11 Pro dijital lisansım var ancak hesabıma girdiğim halde etkinleştirmede sorun yaşıyor. Eski PC'deki Windows'u iptal edip yeni PC'de nasıl aktif edebilirim?

Key Retail ise yeni PC'ye girince Microsoft ürün etkinleştirmeyi arayarak keyinizi bu PC de kabul ederse 1 KERE MANUEL ETKİNLEŞTİRME yapmanız gerek.
Daha sonra format attıgınızda oto etkinkeştirir.
Ama kesinlikle PC de parça degisimi veya yeni PC de mecburen manuel yapıp Microsoft sunuculara tanıtılması gerek PC'nin vs…

Keyi yeni pc'ye cmd aracılığıyla girdim ancak hala etkin değil diyor. Sinirlendim gittim yeni key satın aldım konu kapansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…