Yeni sistemde yapılması gereken güncellemeler

Jteve Sobs

Centipat
Yeni sistem dizdim. Birkaç hafta oldu.

Ryzen 5 1600
RX 590 Nitro+ Special Edition
B450M S2H
8 GB DDR4 3000MHz

Sistemi kurdum oynuyorum fakat Intel olan ekran kartlarında driver indirerek güncellemeler falan yapılıyor. Acaba benim AMD sistemimde de yapmam gereken güncellemeler var da benim mi haberim yok? Eğer var ise nasıl yapılır? Nereden yapılır? Bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Intel olan ekran kartı değil. Nvidia olacak. Onlar GeForce Experience üzerinden güncelliyorlar. AMD için ise Catalyst programı var. İnternetten indirin ekran kartının son sürümünü. BIOS güncellemesi yapmayı biliyorsanız onu da yapmanızı öneririm.

BIOS güncellemesi anakart güncellemesi mi oluyor yani?
https://www.amd.com/en/support bu siteden sisteminize uygun seçenekleri işaretleyerek son sürüm sürücüyü indirin.
Teşekkür ederim eve gidince direk bakacağım buradan

Evet. Yapmayı biliyorsanız onu da güncellerseniz iyi olur.
Maalesef bilmiyorum gigabyte sitesine girdiğimde anakartı seçiyorum bir çok indirme dosyası çıkıyor hangisi ne için bilmediğim için pek bulaşmadım siz biliyorsanız kısaca yazar mısınız?

Son sürümü F42f elinizdeki anakartın. Videoyu izleyip yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu da anakartın son sürümünü indireceğiniz yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…