Yeni sistemde yapılması gerekenler

Combo092

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda bir sistem toplamıştım.
AMD Ryzen 5 2600.

ASUS Prime B450M-K.
GTX 1660 Super.
XPG 3000 MHz Dual kit (8*2)

Parçalarından oluşan. Sistemin topladıktan sonra ilk olarak BIOS güncellemesini yaptım. RAM'leri 2933'e ayarladım. Ekran kartını güncelledim. Fakat aklıma birkaç soru takıldı ve sizlere sormak istedim. Anakartın sitesinden sadece BIOS güncellemesini yapmak yeterli mi? Yoksa Audio, LAN, utilities, chipset, SATA ve qualified vendor list adındaki güncellemeleri tek tek kurmam gerekiyor mu? Son olarak sistemin doğru şekilde çalıştığı anlamam için gerekli test yazılımlar nelerdir? Bunlardan aldığım değerlerin normal olduğunu nasıl anlarım. Teşekkürler.

Sistemini Benchmark testine sokup ısı ve performans değerlerine bakabilirsin futuremark gibi programlarla.

Sistemini Benchmark testine sokup ısı ve performans değerlerine bakabilirsin futuremark gibi programlarla.

FurMark ile ekran kartını teste sokacak olursam. Dikkat etmem gerekenler neler? Ne olduğunda ekran kartında sıkıntı var diyebilirim? Detaylı bilgi verebilirsen sevinirim.

FurMark ile ekran kartını teste sokacak olursam. Dikkat etmem gerekenler neler? Ne olduğunda ekran kartında sıkıntı var diyebilirim? Detaylı bilgi verebilirsen sevinirim.

Yeni ekran kartında sıkıntı olmaz merak etme sadece sisteminin stabilliğini ve gücünü gör diye önerdim.

Yeni ekran kartında sıkıntı olmaz merak etme sadece sisteminin stabilliğini ve gücünü gör diye önerdim.

Yanlış anlattım üstat. Söylemek istediğim ekran kartının değerleri test sonucunda veya test anında ne çıkması lazım ki sorun yok olduğunu anlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…