Yeni sisteme 1366x768 monitör

ozkanlord

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar tekrardan. 1366x768 ölçülerinde monütörüm mevcut. Sizce onu yeni sistemimi toplayınca değiştirmeli miyim?

Full HD çözünürlüklü bir monitör alın derim. Tabiki yanında iyi bir ekran kartı.

Gtx 770'in dengi R9 280xtir. Yine aynı güzel performanslı bir karttır. Vram olarak oyunlarda size yarar sağlayacaktır. 3GB olmasından dolayı tavsiye ederim.

Merhaba. Full HD monitörler yaygınlaşmaya başladı. Benim tavsiyem Full HD bir monitör almanız.
Fiyat olarak en uygun olanı bu: 21.5" E2270Swn GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR fakat bu monitör led olduğu için pek verimli olmayacaktır.
"Daha kaliteli olsun" derseniz: 23" i2369v GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR
"O da olmaz, ben Asus istiyorum" derseniz; 23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR

Ben de 1366x768 çözünürlükte bir ekran kullanıyorum ve VGA çıkışı var. Yeni ekran kartlarında genelde VGA çıkışı bulunmuyor. Bir aparat yardımıyla görüntü veriliyor. Sizde de aynıysa değiştirmeniz faydalı olacaktır.

Hocam benim şuanki ekranda yaklaşık 23" o yüzden değiştirmek istiyorum ama @Silinen üye hocamın da dediğini varsayarsak sizin tavsiye ettiğinizi alacağım Peki teşekkürler konu kapatılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…