Yeni bilgisayarıma 2 adet eski monitör takmak sorun çıkartır mı? İnternette birkaç kez eski ekranların bilgisayarı yaktıkları videolar gördüm. Sizce herhangi bir sorun olur mu?
Yeni bilgisayarıma 2 adet eski monitör takmak sorun çıkartır mı? İnternette birkaç kez eski ekranların bilgisayarı yaktıkları videolar gördüm. Sizce herhangi bir sorun olur mu?
Hayır monitörü sadece video, discord veya başka işleriniz için kullanacaksanız aksine avantaj sağlar.
Ekran kartınızın modeli nedir kaç HDMI ve DP girişi var?
Eski ekranın bilgisayarı yaktığı felan yok
Hayır monitörü sadece video, Discord veya başka işleriniz için kullanacaksanız aksine avantaj sağlar.
Ekran kartınızın modeli nedir kaç HDMI ve DP girişi var?
Eski ekranın bilgisayarı yaktığı falan yok
Hocam başka arkadaş sorduğu için ekran kartı modelimi yazmıştım. Ekran modeline tam karar veremedim ama alacağım ekranlarda display veya HDMI girişi olacağını pek sanmıyorum malum 300-400TL civarında monitörlere bakıyorum.
Hocam başka arkadaş sorduğu için ekran kartı modelimi yazmıştım. Ekran modeline tam karar veremedim ama alacağım ekranlarda display veya HDMI girişi olacağını pek sanmıyorum malum 300-400TL civarında monitörlere bakıyorum.